Μυστικά που σώζουν το δέρμα μας!

Το τέλειο δέρμα είναι μια δύσκολή υπόθεση και αποτελεί στόχο για πολλές γυναίκες που φροντίζουν τον εαυτό τους! Αν και η τελειότητα είναι κάτι άπιαστο, μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για την επιδερμίδα μας και να τη βοηθάμε καθημερινά ώστε να μένει καθαρή, φωτεινή και ενυδατωμένη. Μάθετε ποιες απλές καθημερινές συνήθειες μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματός σας!

Καθαρισμός! Είναι το πιο σημαντικό βήμα για μια υγιή επιδερμίδα. Το ντεμακιγιάζ και φυσικά το πλύσιμο με κατάλληλο σαπούνι προσώπου, είναι αρκετά για να αφαιρέσουμε κάθε τι βλαβερό από την επιφάνεια του δέρματός μας.

Ντεμακιγιάζ! Δε θα μπορούσε τίποτε να είναι πιο σημαντικό από αυτό και πρέπει να γίνεται ΠΑΝΤΑ! Όσο κουρασμένη και να είσαστε, όσο και να βαριέστε να το κάνετε, θυμηθείτε ότι αν το κάνετε, θα ξυπνήσετε με το δέρμα σας καθαρό και φωτεινό!

Αντιηλιακό! Όσο ωραία και να είναι μια bronze επιδερμίδα, τίποτα δεν είναι πιο όμορφο από ένα υγιές δέρμα, χωρίς πανάδες και ρυτίδες. Μην το παραλείψε ποτέ, 12 μήνες το χρόνο, θα πρέπει να φοράτε αντιηλιακό. Ούτως ή άλλως μπορείτε να πετύχετε πολύ όμορφο και ελεγχόμενο μαύρισμα με ένα bronzer και σωστή εφαρμογή!

Είμαστε αυτό που τρώμε! Αν το εσωτερικό μας δεν είναι ευχαριστημένο με αυτό που του δίνουμε, αυτό απεικονίζεται στην εξωτερική μας εμφάνιση! Ο οργανισμός μας έχει πολλές αντοχές για να ανταπεξέρχεται στις καθημερινές μας διατροφικές ατασθαλίες, αλλά δε μπορεί να το κάνει για πάντα και σύντομα οι επιπτώσεις είναι εμφανείς ξεκινώντας από το δέρμα μας. Δώστε έμφαση σε τροφές πλούσιες σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως τα αμύγδαλα και το αβοκάντο, καταναλώστε νερό, για να έχετε έναν ενυδατωμένο και καθαρό οργανισμό! Το θαμπό δέρμα τις πιο πολλές φορές οφείλεται σε κακή ενυδάτωση (εσωτερική!)

Ενυδατωθείτε! Ό,τι τύπο δέρματος και να έχετε μπορεί να αφυδατωθεί. Χρησιμοποιήστε προϊόντα ενυδάτωσης που είναι κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας σας και στη σωστή ποσότητα.