Χρωματιστές βλεφαρίδες!

Οι χρωματιστές βλεφαρίδες δεν είναι καινούργιο trend στο μακιγιάζ, ωστόσο αποτελούν μια καλή λύση για να κάνετε κάτι διαφορετικό στα μάτια σας αντί να χρησιμοποιήσετε μια έντονη σκιά. Οι χρωματιστές βλεφαρίδες μπορούν να μεταμορφώσουν το βλέμμα σας, αρκεί να βρείτε το σωστό χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με τα δικά σας μάτια.

Μπλε: είναι μια αρκετά ασφαλής επιλογή αφού διατίθεται σε πολλούς τόνους, από σκούρο navy μέχρι μπλε electric, ανάλογα την ένταση που θέλετε να δώσετε. Εάν έχετε ξανθά μαλλιά το μπλε είναι μια επιλογή που δείχνει καλύτερα από μια απλή μαύρη μάσκαρα.

Μωβ: αυτό το χρώμα έχει την τάση να δείχνει πολύ πιο έντονο πάνω στο βουρτσάκι παρά στις βλεφαρίδες. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με τις περισσότερες επιδερμίδες και χρώματα ματιών. Εάν έχετε κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια η μωβ μάσκαρα θα αναδείξει την ομορφιά τους. Επίσης, το μωβ χρώμα τονίζει τα πράσινα στοιχεία των καφέ ματιών.

Πράσινο: είναι μια γενναία επιλογή μιας και το πράσινο χρώμα ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Ταιριάζει εξαιρετικά σε καφέ μάτια, αναδεικνύοντας τους βιολετί τόνους τους.