Για να ξυπνάς κάθε μέρα και πιο όμορφη!

Ακόμα και ο ύπνος αποτελεί ένα θέμα στο οποίο η τεχνολογία της ομορφιάς δίνει πολύ μεγάλη έμφαση, ερευνά και εξελίσσεται συνεχώς. Κουβέρτες και σεντόνια με αλόη, μαξιλάρια αρωματοθεραπείας και στρώματα ύπνου με φύκια είναι μερικά από τα νέα προϊόντα που υπόσχονται να κάνουν τον ύπνο όχι μόνο αναπαυτικό και ευχάριστο αλλά και θεραπευτικό. Τι θα λέγατε όμως για ένα μαξιλάρι με αντιγηραντικές ιδιότητες; Τα μαξιλάρια εμπλουτισμένα με χαλκό υπόσχονται να επιβραδύνουν το σχηματισμό ρυτίδων αλλά και να μειώσουν την ένταση όσων έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Ο χαλκός είναι ένα μέταλλο γνωστό για τη βοήθεια που προσφέρει στην παραγωγή κολλαγόνου και χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε προϊόντα ομορφιάς. Η χρήση του σε καλλυντικά μακιγιάζ και κρέμες ομορφιάς έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις λεπτές γραμμές, το χρώμα του δέρματος και προσφέρει λάμψη.
 
Σε έρευνα που διεξήγαγε η Journal of Cosmic Dermatology, με 57 εθελοντές από 40-60 χρόνων, σύγκρινε τον ύπνο με μαξιλάρια εμπλουτισμένα με χαλκό σε σχέση με τα μεταξωτά μαξιλάρια. Η έρευνα είχε διάρκεια ενός μήνα και το αποτέλεσμα ήταν όσοι κοιμόντουσαν σε μαξιλάρια με χαλκό, παρατήρησαν μείωση κατά 10% σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές.
 
Τι προσφέρει αυτό το μαξιλάρι:
 
Διαθέτει μαξιλαροθήκη από μετάξι, με 270 κλωστές ανά τετραγωνική ίντσα, κάνοντας το αρκετά απαλό.
Η δράση του δε μειώνεται με τη χρήση.
Το κόστος του ανέρχεται στα 50 δολάρια.