Γιορτινό Μακιγιάζ: Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε!

Στα γιορτινά events σίγουρα θέλετε να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε. Αυτό όμως μπορεί να κρύβει κινδύνους, όπως να κάνετε κάτι που δε σας ταιριάζει ή να δείχνετε υπερβολική με την εμφάνισή σας. Ό,τι και να επιλέξετε, ο νούμερο ένα κανόνας είναι να είσαστε ο εαυτός σας. Διαβάστε μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγετε για να λάμψετε χωρίς υπερβολές!

Εάν πρόκειται να φορέσετε κοσμήματα ή κάποιο εκθαμβωτικό φόρεμα, περιορίστε το μακιγιάζ σας σε κάτι πιο γήινο αλλά εντυπωσιακό όπως το απλό κόκκινο κραγιόν ή ένα σκούρο smokey eye.

Μην προσπαθήσετε να ταιριάξετε το μακιγιάζ σας με τα ρούχα σας. Χρησιμοποιήστε χρώματα που ταιριάζουν αλλά δεν είναι ίδια. Έτσι δίνετε πιο νεανικό και μοντέρνο αέρα στο σύνολο της εμφάνισής σας.

Επίσης, καλό είναι να μη δοκιμάσετε δραστικές αλλαγές, όπως μια κοσμητική θεραπεία τύπου χημικό peeling ή οτιδήποτε μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας. Σε αυτή τη λογική, επιλέξτε προϊόντα περιποίησης ή μακιγιάζ που έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους, ώστε να αποφύγετε τις απρόβλεπτες εκπλήξεις.