Εορταστικά looks για τα μαλλιά σας!

Ό,τι τύπο μαλλιών κι αν έχετε, σίγουρα θα θέλετε να κάνετε κάτι λαμπερό και ξεχωριστό για τα εορταστικά party σας. Τα μαλλιά μας αποτελούν βασικό κομμάτι της εικόνας του προσώπου αφού κάθε αλλαγή σε αυτά, αυτόματα μεταμορφώνει όλη μας την εμφάνιση. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι ακραίο ή έξω από τα νερά σας, διαφοροποιηθείτε απλά αλλάζοντας κάτι από το καθημερινό σας στυλ!

Αξεσουάρ: αν δεν έχετε αποφασίσει πως θέλετε τα μαλλιά σας ή δεν έχετε χρόνο, ένα ξεχωριστό αξεσουάρ θα σας δώσει τη λύση. Προτιμήστε είτε στέκες με διακοσμητικά στοιχεία, είτε μπαρέτες με κοσμήματα που μπορείτε να εφαρμόσετε από τη μια μεριά των μαλλιών σας.  

Side Swept: ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού χειμώνα. Κάντε τη χωρίστρα σας στο πλάι και σχηματίστε ελαφριά κύματα στα μαλλιά με ένα ειδικό ψαλίδι. Πάρτε την άκρη από την αντίθετη μεριά της χωρίστρας, δηλαδή εκείνη που έχει τα λιγότερα μαλλιά και συγκεντρώστε τα μαλλιά από την πλευρά που έχετε τη χωρίστρα.

Slick Αλογοουρά: είναι η κατάλληλη επιλογή για ένα εορταστικό δείπνο. Σιγουρευτείτε ότι τα μαλλιά είναι αυστηρά κολλημένα προς τα πίσω και η αλογοουρά ίσια και σφιχτά μαζεμένη είτε ψηλά είτε χαμηλά. Λόγω του ότι είναι ένα αυστηρό look, παίξτε με ένα αρκετά θηλυκό μακιγιάζ τονίζοντας μάτια και μάγουλα.

Μισή Γαλλική Πλεξούδα: κάντε τη χωρίστρα σας στο πλάι και από την πλευρά με τα λιγότερα μαλλιά ξεκινήστε να κάνετε μια γαλλική πλεξούδα με φορά προς τα πίσω. Μόλις φτάσετε στο τέλος της μπορείτε είτε να την "ασφαλίσετε" με ένα τσιμπιδάκι, ενσωματώνοντας την στα υπόλοιπα μαλλιά που έχετε αφήσει ελεύθερα, είτε να πιάσετε μια χαμηλή αλογοουρά στο πλάι. Ό,τι και να επιλέξετε, είναι κάτι διαφορετικό, πιο rock και ξεφεύγει από τα κλασικά στυλ.

Faux Bob: ένα στυλ αρκετά διαφορετικό. Αν έχετε μακριά μαλλιά και θέλετε μια αλλαγή χωρίς ψαλίδι, είναι αυτό που ψάχνετε. Ξεκινήστε με τη χωρίστρα στο πλάι και συνεχίστε σχηματίζοντας ελαφριά κύματα με ένα ειδικό θερμικό ψαλίδι μαλλιών. Για να κάνετε το faux bob, πάρτε τμηματικά τις άκρες των μαλλιών και αρχίστε να τις τυλίγετε προς τα μέσα σαν να τις βάζατε σε μεγάλα ρόλεϋ. Σταθεροποιήστε τις με τσιμπιδάκια και μετά δουλέψτε με τα χέρια σας για να μοιάζει με ένα ομοιόμορφο "ψεύτικο" καρέ.