Christmas Edition: To Κόκκινο Κραγιόν

Αν ψάχνετε κάτι εύκολο, γρήγορο και εντυπωσιακό για το γιορτινό σας μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν είναι αυτό που χρειάζεστε! Το κόκκινο είναι το χρώμα των γιορτών, του πάθους και της πολυτέλειας και μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση. Διαβάστε πως θα βρείτε το κατάλληλο για εσάς!

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του κόκκινου με την κάθε μια από αυτές να δείχνει καλύτερα ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας. Σε κάθε περίπτωση πριν το αγοράσετε, δοκιμάστε το στα χείλη και όχι στο χέρι, η διαφορά είναι αισθητή στο χρώμα και στον τόνο που θα δώσει στο πρόσωπό σας!

Ζεστές επιδερμίδες: είναι όσες έχουν περισσότερους κίτρινους τόνους στο δέρμα, όπως οι μελαχρινές και οι σταρένιες επιδερμίδες. Σε αυτές ταιριάζουν περισσότερο τα πορτοκαλί κόκκινα, τα ζεστά κόκκινα, τα καφέ-κόκκινα και τα χρυσό-κόκκινα. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με bronze χρώματα ρουζ και ουδέτερα μάτια.

Ψυχρές επιδερμίδες: είναι όσες έχουν ροζ τόνους στο δέρμα. Σε αυτές ταιριάζουν πολύ περισσότερο τα φούξια-κόκκινα, τα μπλέ-κόκκινα, τα δαμασκηνί και τα brick-red. Ο πιο ωραίος συνδυασμός για αυτά τα κόκκινα είναι τα απαλά ροζ ρούζ και τα ουδέτερα μάτια σε κουφετί τόνους.

Μη ξεχάσετε να έχετε καλά ενυδατωμένα χείλη γιατί οποιαδήποτε ατέλεια γίνεται πιο έντονη. Για μεγαλύτερη διάρκεια χρησιμοποιήστε ένα αντίστοιχο χρώμα μολύβι και σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε υπολείμματα από ενυδατικό προϊόν αλλιώς το χρώμα δε θα κρατήσει και θα μετακινηθεί. Όσο πιο στεγνά είναι τα χείλη, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια το χρώμα!