Μια θεραπεία αντιγήρανσης στο σπίτι σας!

Αντιγήρανση, καταπολέμιση ρυτίδων και βελτίωση της υφής δέρματος και στην ευκολία του σπιτιού σας, είναι αυτά που σας προσφέρει η συσκευή Silk'n Reju. To Silk'n Reju συνδυάζει την ακτινοβολία της θερμότητας με την οπτική ενέργεια για να προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στη βελτίωση της επιδερμίδας σας.

Πώς λειτουργεί;

Οι υπέρυθρες ακτίνες σε συνδυασμό με τη θερμότητα και το μασάζ, διεγείρουν τα κύτταρα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα αυτά να προωθούν την παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι η ουσία που προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα μας και αποτελεί το βασικό συστατικό του. Με τα χρόνια, η παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό μας φθίνει με αποτέλεσμα το δέρμα να αναπλάθεται με πολύ πιο αργό ρυθμό.

To κλειδί για την αποτελεσματικότητα του Silk'n Reju είναι να χρησιμοποιείται καθημερινά και με συνέπεια. Τον πρώτο μήνα θεραπείας θα πρέπει να το εφαρμόζετε τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα για περίπου 25 λεπτά την κάθε φορά, κάνοντας απαλό μασάζ με τη συσκευή στα σημεία του προσώπου που επιθυμείτε όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια, το μέτωπο, το πηγούνι και τα ζυγωματικά. Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο λαιμό και το ντεκολτέ. Δεν περιέχει χημικά ή αλλεργιογόνους παράγοντες, έχει εργονομικό σχεδιασμό και η χρήση του είναι πολύ εύκολη αφού ενεργοποιείται μόνο όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Τα maximum αποτελέσματα είναι εμφανή σε 3 έως 7 εβδομάδες συνεπούς χρήσης του Silk'n Reju και σε αυτά περιλαμβάνονται:

Βελτίωση της όψης της επιδερμίδας

Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Μείωση των λεκέδων και των μελαχρώσεων

Μείωση του μεγέθους των πόρων του δέρματος

Είναι σημαντικό ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) που την καθιστά απόλυτα ασφαλή για τον ανθρώπινο οργανισμό αφού η χρήση της όχι μόνο δεν προκαλεί παρενέργειες αλλά έχει θετική επίδραση αφού επισπεύδει την ανάπλαση του δέρματος.

Πρέπει να τονιστεί ότι δεν αντικαθιστά τις καλλυντικές θεραπείες με κρέμες, αλλά προετοιμάζει το δέρμα κατάλληλα για την απορρόφηση όλων των συστατικών που περιέχονται σε μια κρέμα περιποίησης, προσφέροντας έτσι τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Το Silk'n Reju είναι μια οικονομική λύση για επαγγελματικά αποτελέσματα θεραπείας του δέρματος και διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα.