Κονσίλερ για τέλεια κάλυψη

Το κονσίλερ έχει δημιουργηθεί για να κρύβει τις ατέλειες, τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια της κούρασης στην περιοχή των ματιών. Ακόμα, φωτίζει την επιδερμίδα προσθέτοντας μια πινελιά λάμψης. Μάθετε πώς πρέπει να το χρησιμοποιείτε για να έχετε τέλεια αποτελέσματα.

Βρείτε την κατάλληλη απόχρωση: Το κονσίλερ που θα απλώσετε κάτω από τα μάτια έχει διπλή αποστολή. Από τη μία, καλύπτει τους μαύρους κύκλους και από την άλλη, φωτίζει και τονίζει το βλέμμα. Γι' αυτό η απόχρωση του πρέπει να είναι ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτή από το φον ντε τεν. Αν διαλέξετε ένα πολύ ανοιχτόχρωμο προϊόν, θα βαρύνετε το μακιγιάζ και θα προσθέσετε πολλά χρόνια στο πρόσωπό σας.

Ποια είναι η σωστή στιγμή: Πριν ή μετά το φον ντε τεν; Κανένα άλλο ζήτημα δεν έχει διχάσει τόσο τους μακιγιέρ όσο αυτό. Οι μεν υποστηρίζουν ότι είναι προτιμότερο να απλώνεται πριν, καθώς το φον ντε τεν που θα ακολουθήσει θα σβήσει τυχόν ατέλειες του κονσίλερ. Οι δε, πάλι, πιστεύουν ότι πρέπει το κονσίλερ να χρησιμοποιείται μετά, για να διορθώσει όλες τις ατέλειες του φον ντε τεν. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για δύο διαφορετικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες του προσώπου. Οπότε μπορείτε να τα απλώνετε με τη σειρά που σας βολεύει.

Πώς θα κρύψετε τους μαύρους κύκλους: Αν το πρόβλημα είναι έντονο, τότε το απλό κονσίλερ ίσως να μην αρκεί για να το καλύψει. Διαλέξτε ένα προϊόν σε κίτρινη απόχρωση που θα δώσει μια πιο ομοιόμορφη όψη κάτω από τα μάτια. Απλώστε το με τα δάχτυλα και συνεχίστε με μία πούδρα επίσης σε κιτρινωπή απόχρωση. Για το μακιγιάζ των ματιών προτιμήστε τις γήινες αποχρώσεις και για τα μάγουλα ένα φωτεινό ρουζ.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets -Μυστικά ομορφιάς