Τα 3 πινέλα που χρειάζεστε!

Υπάρχουν πάρα πολλά πινέλα, το καθένα για μια συγκεκριμένη χρήση, που απλά κάνουν τη δουλειά ενός make up artist πιο εύκολη. Σίγουρα δεν τα χρειάζεστε όλα για να πετύχετε το look για το γραφείο σας ή τη βραδινή έξοδο. Στην πραγματικότητα χρειάζεστε μόνο 3! Μάθετε ποια είναι αυτά και σε τι χρησιμεύουν!

Ένα πινέλο για πούδρα: με αυτό μπορείτε να εφαρμόσετε πούδρα, ρουζ και bronzer, αρκεί να το καθαρίζετε καλά μετά από κάθε χρήση. Αν θέλετε να κάνετε "κοψίματα", για τα οποία χρειάζεστε ένα πινέλο με γωνία, απλά "τσιμπήστε" τις τρίχες για να το χρησιμοποιήσετε με περισσότερη ακρίβεια.

Ένα πινέλο σκιάς: υπάρχουν άπειρα πινέλα για τα μάτια, αυτό όμως που πραγματικά χρειάζεστε είναι ένα πινέλο σβησίματος, το οποίο έχει πολλές, μακριές και αραιές τρίχες. Είναι το πινέλο "πασπαρτού" αφού κρατώντας το πλάγια εφαρμόζετε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο ενώ αν το κρατήσετε με τις τρίχες κάθετα μπορείτε να απλώσετε ένα πιο απαλό χρώμα ή να σβήσετε τη σκιά όπου χρειάζεται. Επίσης, το σχήμα του είναι κατάλληλο για να δώσετε βάθος στα μάτια, απλώνοντας σκιά στο κόκκαλο καθώς εφαρμόζει τέλεια στη "λακούβα" του ματιού. Πριν βάλετε σκιά, με καθαρό το πινέλο, θα δώσει την πιο φυσική κάλυψη για την εφαρμογή concealer με μικρές κυκλικές κινήσεις σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου.

Πινέλο για Eyeliner/Φρύδια: είναι μικρό, λεπτό και οι τρίχες του είναι κομμένες σχηματίζοντας γωνία. Σας βοηθάει να "γεμίσετε" τα φρύδια σας χρησιμοποιώντας μια σκιά καθώς και να εφαρμόσετε eyeliner με ακρίβεια είτε είναι σε μολύβι είτε σε βαζάκι.