Βάλτε τους τα γυαλιά!

Τα γυαλιά οράσεως εκτός από απαραίτητα εφόσον υπάρχει κάποια πάθηση, αποτελούν και trend. Επιλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και αναδείξτε τα μάτια σας με το κατάλληλο μακιγιάζ. Το κόλπο είναι εύκολο, κρατήστε τα μάτια σας απλά και επικεντρωθείτε στα χείλη. Διαβάστε πώς να πετύχετε το τέλειο look!

Αρχικά να θυμάστε ότι φορώντας γυαλιά αυτόματα δημιουργείται μια σκιά γύρω από τα μάτια σας, που μπορεί να τα κάνει πιο σκοτεινά. Για να το αλλάξετε αυτό και να τα φωτίσετε, αποφύγετε τα σκούρα χρώματα και προτιμήστε σκιές σε αποχρώσεις της σαμπάνιας και του μπεζ με shimmer. Οι λάμψεις-shimmer έχουν την ιδιότητα να αντανακλούν το φως και μαζί με το ανοιχτό χρώμα της σκιάς, θα φωτίσουν περισσότερο τα μάτια σας.

Για να τα τονίσετε περισσότερο, εφαρμόστε το eyeliner στην εξωτερική γωνία και σταδιακά μειώστε το πάχος της γραμμής μέχρι το κέντρο του ματιού σας, αφήνοντας την εσωτερική γωνία καθαρή για να μη φαίνονται τα μάτια σας πιο κλειστά και κοντά μεταξύ τους. Μετά τσακίστε τις βλεφαρίδες σας και εφαρμόστε μάσκαρα για πιο έντονο βλέμμα.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με ένα έντονο χρώμα κραγιόν, εφόσον κρατάμε τα μάτια ουδέτερα. Αν έχετε μαύρο ή καφέ χρώμα σκελετό, τα κόκκινα και τα πορτοκαλί κραγιόν ταιριάζουν απόλυτα, εάν έχετε πράσινα γυαλιά τα φούξια και όλα τα ροζ είναι η επιλογή που πρέπει να κάνετε, ενώ αν έχετε μωβ προτιμήστε χρώματα δαμασκηνί και του κρασιού.