Αποκτήστε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες!

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες εκτός από την προστασία που προσφέρουν στα μάτια ενισχύουν και την ομορφιά τους. Μάθετε τρεις φυσικές συνταγές που θα κάνουν τις βλεφαρίδες σας πιο μακριές και πιο πυκνές.

Σπιτική κρέμα για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες!

Η βαζελίνη ενυδατώνει τις βλεφαρίδες, το αμυγδαλέλαιο βοηθάει στη γρήγορη και φυσική ανάπτυξή τους, η aloe vera βοηθά το μείγμα της συνταγής να μην είναι πολύ λιπαρό.

Θα χρειαστείτε

Βαζελίνη

αμυγδαλέλαιο (ή ελαιόλαδο)

Aloe vera gel

Εκτέλεση-Εφαρμογή

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και εφαρμόστε στις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ.

Μάσκα για βλεφαρίδες και φρύδια

Αυτή η θεραπευτική μάσκα με καστορέλαιο και aloe vera ενισχύει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων.

Θα χρειαστείτε

1 κουταλάκι του γλυκού καστορέλαιο

1 κουταλάκι του γλυκού aloe vera 

3 σταγόνες βιταμίνη Ε

Εκτέλεση-Εφαρμογή

Ανακατέψτε όλα τα υλικά και βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι μιας παλιάς μάσκαρας. Εφαρμόστε τη μάσκα με το βουρτσάκι στις βλεφαρίδες κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο. Προσοχή, αποφύγετε κάθε επαφή με τη βλεννογόνο του ματιού διότι μπορεί να σας προκαλέσει ερεθισμό. Μετά από δύο μήνες από τη χρήση αυτής της φυσικής μάσκας, οι βλεφαρίδες σας θα αυξηθούν και θα γίνουν παχύτερες. Αν αναρωτιέστε πώς θα κάνετε και τα φρύδια σας πιο πυκνά μπορείτε να εφαρμόσετε την ίδια φυσική θεραπευτική μάσκα.

Πράσινο Τσάι

Εφαρμόστε δροσερό πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη στις βλεφαρίδες σας με ένα κομμάτι βαμβάκι για να επωφεληθούν από τις ευεργετικές ιδιότητές του. Σύμφωνα με έρευνες, το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, τα οποία είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά. 

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets -Μυστικά ομορφιάς