Πως να δείχνετε όμορφη και φρέσκια στο λεπτό!

Υπάρχουν ημέρες που χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από μια γερή δόση καφέ για να ξυπνήσουμε και να δείχνουμε ότι έχουμε "χορτάσει” ένα γεμάτο οκτάωρο ύπνου. Τα πρησμένα μάτια και το χλωμό δέρμα είναι σημάδια που μαρτυρούν την έλλειψη ύπνου. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια μικρά κόλπα, που δε θα σας πάρουν παραπάνω από ένα λεπτό, για να δείχνετε φρέσκια και ξεκούραστη.

Να γυρνάτε πάντα τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό ψαλιδάκι. Με αυτό τον τρόπο ανασηκώνεται το βλέμμα και τα μάτια φαίνονται πιο ανοιχτά. Μετά εφαρμόστε την αγαπημένη σας μάσκαρα, αν όμως θέλετε κάτι απόλυτα φυσικό προτιμήστε μια διαφανή.

Εφαρμόστε concealer. Μια μικρή ποσότητα από την εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι και το κέντρο της ίριδας, θα φωτίσει το βλέμμα σας. Μην το παρακάνετε γιατί η περιττή ποσότητα θα τα βαρύνει περισσότερο!

Άσπρο ή μπεζ μολύβι. Εφαρμόζοντας αυτά τα χρώματα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, θα κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα και ανοιχτά.

Bronzer και Ρουζ. Για να φωτίσετε το πρόσωπό σας, εφαρμόστε λίγο bronzer ελαφρά στους κροτάφους, στο "στεφάνι" του προσώπου, στα μήλα και κάτω από τη γραμμή του προσώπου. Στη συνέχεια εφαρμόστε το αγαπημένο σας ρουζ στα μήλα. Με αυτό τον τρόπο θα φωτίσετε όλη σας την επιδερμίδα και θα αποκτήσετε χρώμα υγείας και λάμψης.