Κόκκινο κραγιόν: τολμήστε το!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όλες μπορείτε να φορέσετε κόκκινο κραγιόν! Το κλειδί της επιτυχίας είναι να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών σας. Μάθετε πώς να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς!

Ξανθά μαλλιά, ψυχρό δέρμα

Αν είσαστε αρκετά τολμηρή, μπορείτε να φορέσε­τε οποιαδήποτε ανοιχτή κόκκινη απόχρωση. 

Ξανθά μαλλιά, ζεστό δέρμα

Τα όμορφα ροζ-κόκκινα θα συνδυαστούν υπέροχα με τα χρώματά σας, με τις ρόδινες αποχρώσεις τους να συμπληρώνουν τη ζεστασιά του δέρματός σας.

Καστανά μαλλιά, ψυχρό δέρμα

Το κόκκινο του κρασιού θα δείξει υπέροχα πάνω σας. Η αντίθεση των σκούρων μαλλιών, του δέρματος σας και το κόκκινο των χειλιών θα εντυπωσιάσει!

Καστανά μαλλιά, ζεστό δέρμα

Τα πλούσιο κεραμιδί και οι ρουμπινένιες αποχρώσεις θα κολακεύσουν ιδιαίτερα το δέρ­μα σας ενώ η ένταση του χρώματος θα είναι ε­ξαιρετική με την αντίθεση των μαλλιών σας!

Κόκκινα μαλλιά, ψυχρό δέρμα

Επιλέξτε ένα κόκκινο-πορτοκαλί για να προσθέσετε μια υπέροχη πινελιά στην εμφάνισή σας!

Κόκκινα μαλλιά, ζεστό δέρμα

Τα ζεστά πύρινα κόκκινα με κάποιους καφετί τόνους θα συμπληρώσουν το πλούσιο χρώμα των μαλλιών σας και το ρόδινο δέρμα σας!

Μαύρα μαλλιά, μελαμψό δέρμα

Τα κόκκινα της φράουλας και τα μπορντό θα δείξουν υπέροχα με το δέρμα σας!

Μαύρα μαλλιά, ψυχρό δέρμα

Τα πλούσια κόκκινα με πορτοκαλί τόνους θα κολακεύσουν το δέρμα σας. Προτιμήστε ένα έντονο χρώμα, αφού μπορείτε να το φορέσετε!

Tips

-Όταν φοράτε κόκκινο κραγιόν πρέπει το υπόλοιπο μακιγιάζ σας να είναι διακριτικό.

-Φορέστε λαμπερά κόκκινα κραγιόν και lip gloss, τα οποία αντανακλούν το φως και κάνουν το πρόσωπο να δείχνει φωτεινότερο και τα χείλη μεγαλύτερα και σαρκώδη.

-Τολμήστε να βάψετε τα χείλη σας κόκκινα προτιμώντας κάποιο κραγιόν με πιο διάφανο αποτέλεσμα και αλλάξτε εντελώς την εμφάνισή σας.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets-Μυστικά ομορφιάς