Οι φθινοπωρινές τάσεις στο μακιγιάζ

Οι πασαρέλες εκτός από τη μόδα στα ρούχα και τα αξεσουάρ, προτείνουν και το μακιγιάζ. Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο bronze τάσεις και έντονα fluo κραγιόν, έρχεται το φθινόπωρο με άκρως θηλυκές έντονες γραμμές στα μάτια, μεταλλικά γκρι και καφέ smokey eyes και χείλη σε χρώματα κόκκινου κρασιού. Μάθετε ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ για αυτή τη σεζόν κι επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ.

  1. Έντονα φρύδια: μια τάση που ίσως φοβάστε αλλά μόλις τη δοκιμάσετε θα δείτε πως μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο το πρόσωπό σας. Δοκιμάστε καφέ-γκρι τόνους κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας και για πιο φυσικό αποτέλεσμα επιλέξτε σκιά και όχι μολύβι. Ακολουθήστε απλά το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας, γεμίζοντας όπου είναι απαραίτητο.

  2. Έντονα μάτια: χρησιμοποιήστε μια σκούρα σκιά για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και να αποκτήσετε αυτό το "γατίσιο" βλέμμα. Ακολουθώντας το κόκκαλο ως οδηγό, τραβήξτε τη σκιά προς τα έξω, προεκτείνοντας την με φορά προς την εξωτερική γωνία του φρυδιού. Φωτίστε τα μάτια σας με μια άσπρη σκιά στην εσωτερική γωνία.

  3. Nude Χείλη: με ένα μολύβι στο χρώμα του δέρματος τονίστε όλη την επιφάνεια των χειλιών και εφαρμόστε από πάνω ένα ίδιο σε τόνο nude κραγιόν. Συνδυάστε το με ένα γήινο-καφέ smokey eye.

  4. Ασημένια Smokey Eyes: τα μεταλλικά γκρι χρώματα επικρατούν και αυτή τη σεζόν. Για να το αντιγράψετε, εφαρμόστε ένα γκρι μεταλλικό χρώμα στον τόνο που σας ταιριάζει, σε όλο το κινητό βλέφαρο και απλά σβήστε καλά το τελείωμα του στο κόκκαλο. Συνδυάστε το με ένα μολύβι σε navy χρώμα που θα βάλετε πολύ κοντά στις βλεφαρίδες "μουτζουρώνοντας" σα να φαίνεται "φορεμένο" για ώρες.

  5. Κόκκινα Ματ Χείλη: ένα look που σας μεταμορφώνει χωρίς να είναι πολύπλοκο και χρονοβόρο. Απλά διαλέξτε το κόκκινο χρώμα που σας ταιριάζει, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση πρώτα που θα έχετε δουλέψει καλά στα χείλη κι από πάνω ξανά μια στρώση. Διορθώστε τα λάθη με μια μπατονέτα που θα έχετε ποτίσει με ενυδατική κρέμα και για την τέλεια όψη, περάστε το δέρμα γύρω από τα χείλη σας με concealer σε ίδιο χρώμα με το foundation σας.

  6. Έντονη Μάσκαρα: Επιλέξτε την αγαπημένη σας μάσκαρα και εφαρμόστε πολλές στρώσεις. Προτιμήστε να είναι αδιάβροχη για να αποφύγετε τις μουτζούρες.

  7. Χοντρή Γραμμή Eyeliner: εάν προτιμήσετε αυτό το trend, να ξέρετε ότι τα μάτια σας θα φαίνονται πιο κλειστά, κάτι που δεν είναι κακό αντιθέτως προσθέτει μια σέξι μυστηριώδη όψη.

  8. Κατακόκκινα Μάγουλα: δεν είναι το ρουζ των 80’s όπως μπορεί να φαντάζεστε. Αυτό το look μιμείται την όψη που παίρνουν τα μάγουλα σας στο κρύο. Οπότε, επιλέξτε τη μορφή που κάθεται καλύτερα στο δέρμα σας και δουλέψτε το ρουζ μέχρι να μην υπάρχουν εμφανείς γραμμές στο που ξεκινάει και που τελειώνει. Πρέπει να φαίνεται όσο πιο φυσικό γίνεται για αυτό προτιμήστε ροδακινί ή τριανταφυλλί αποχρώσεις και όχι fluo χρώματα.

  9. Έντονες Λάμψεις: η γυαλάδα στα "ψηλά" σημεία του προσώπου χαρίζει νεανική και φρέσκια όψη. Απλώστε ένα highlighter σε μορφή κρέμας ακριβώς πάνω από τα ζυγωματικά, δηλαδή στο πόδι της χήνας, στην εσωτερική γωνία των ματιών και στο κέντρο του άνω χείλους.

  10. Κεχριμπάρι και Ώχρα: είναι τα ουδέτερα χρώματα του χειμώνα, χρησιμοποιήστε ροδακινί και χρυσούς τόνους στα μάτια και στα μάγουλα, τα οποία θα σκιάσετε και θα σβήσετε απαλά το χρώμα.