Το ωροσκόπιο των αρωμάτων!

Η όσφρηση είναι μια από τις πιο δυνατές μας αισθήσεις. Οποιοδήποτε άρωμα μπορεί να προκαλέσει διάφορα συναισθήματα και νοσταλγικές αναμνήσεις. Αυτό είναι κοινό για όλους μας, όμως για κάθε ζώδιο και σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, υπάρχουν συγκεκριμένες νότες που του ταιριάζουν καλύτερα!

Κριός: τα εντυπωσιακά, έντονα αρώματα είναι αυτά που του ταιριάζουν καλύτερα. Γενικά όμως τα ανατολίτικα και τα ρομαντικά δεν είναι αυτά που τον χαρακτηρίζουν. Προτιμήστε χαρούμενα, γεμάτα ενέργεια αρώματα και νότες όπως το γιασεμί, το σανταλόξυλο, musk, τριαντάφυλλο, μανταρίνι μήλο και κεχριμπάρι.

Ταύρος: τα καλύτερα αρώματα για αυτό το ζώδιο είναι τα γευστικά όπως δηλαδή τα λουλουδάτα και τα φρουτώδη. Επίσης, οι ξυλώδεις, αρωματικές νότες ταιριάζουν στην ρομαντική ιδιοσυγκρασία του.

Δίδυμοι: αποφύγετε τα ανατολίτικα, βαριά και σοβαρά αρώματα. Οι ιδανικές μυρωδιές για εσάς είναι όλες οι λουλουδάτες που θα αναδείξουν τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα σας.

Καρκίνος: πολύ πρακτικός για να είναι ρομαντικός παρόλα αυτά έλκονται από τα μυρωδιές αυτής της κατηγορίας. Τα ιδανικότερα από όλα είναι τα απόλυτα λουλουδάτα αρώματα!

Λέων: είναι ένα ρομαντικό ζώδιο και συνήθως θα πέσει θύμα μια ωραίας συσκευασίας αρώματος ή ενός εξεζητημένου ονόματος. Οι πιο κατάλληλες μυρωδιές είναι οι ζεστές, αισθησιακές όπως της βανίλιας, του ροδάκινου, του σανταλόξυλου, της κανέλλας και του κεχριμπαριού.

Παρθένος: ίσως το ζώδιο με το περισσότερο γούστο από όλο το ωροσκόπιο! Η επιλογή του αρώματος του είναι πάντα το πιο κολακευτικό και αγαπητό αν και μερικές φορές έχει ανάγκη από πιο «επαναστατικές» νότες. Η μυρωδιά του πρέπει να αντικατοπτρίζει την γοητεία και την ψυχραιμία του Παρθένου. Νότες από lily, iris, άνθος πορτοκαλιού, vertiver, κέδρο και πατσουλί είναι ιδανικές.

Ζυγός: από όλα τα ζώδιο είναι συνήθως πιο προσεγμένο και καλοφτιαγμένο. Χρειάζεται ένα ρομαντικό άρωμα που ταιριάζει με τον αισθησιασμό του και την αγάπη που χαρακτηρίζει τον Ζυγό. Μυρωδιές όπως το τριαντάφυλλο, το περγαμόντο, το grapefruit και το ροδάκινο είναι ιδανικές.

Σκορπιός: το στυλ του είναι ποιότητα παρά ποσότητα και ο μαγνητισμός είναι το χαρακτηριστικό του. Μπορούν να υποστηρίξουν τις ανατολίτικες νότες καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, αφήνοντας έναν αέρα πάθους και μυστηρίου. Ταιριάζει απόλυτα ο συνδυασμός τους με λουλουδάτες μυρωδιές.

Τοξότης: χαρακτηρίζεται από ενεργητικότητα, φυσικότητα και ζωντάνια. Οι πιο κατάλληλες μυρωδιές είναι οι φρέσκες και όχι οι πολύπλοκες. Προτεινόμενες νότες αυτές του σανταλόξυλου, πατσουλί, τριαντάφυλλου, κέδρου, γιασεμιού, vertiver και πορτοκαλιού.

Αιγόκερως: όταν δοκιμάσει κάτι και του αρέσει συνήθως κολλάει για πάντα σε αυτό-αυτό ισχύει και για το άρωμα του. Κιτρώδεις, ξυλώδεις, πικάντικες και ανατολίτικες νότες είναι οι ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας σας!

Υδροχόος: είναι αρκετά μεθοδικός και προσεκτικός όσο αφορά την εμφάνιση του. Χρειάζεται ένα άρωμα που θα δηλώνει την ανεξαρτησία, την απλότητα και την ευγένεια του. Ιδανικές οι πικάντικες, αιθέριες νότες.

Ιχθύες: τείνει να είναι σκοτεινός και να ζει μια γοητευτική ζωή. Το άρωμα του μπορεί να αλλάζει πολύ συχνά μέχρι να βρει το ιδανικό αλλά πάντα θα είναι μια αισθησιακή μυρωδιά. Κατάλληλες νότες το γιασεμί, το ylang-ylang, η βανίλια, το περγαμόντο, το musk και το λεμόνι.