Μακιγιάζ για το γραφείο!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να έχετε μια φρέσκια εμφάνιση, που να αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά σας και να νιώθετε άνετα με αυτή χωρίς να χρειάζεται να φρεσκάρετε το κραγιόν ή το ρουζ σας συνέχεια. Συνεπώς, αφήστε τις έντονες γραμμές eyeliner, το βαρύ foundation και τα έντονα κραγιόν και δώστε στο εαυτό σας μια σοφιστικέ απλότητα. Ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες και δείξτε φυσικά όμορφη!

Ο χρυσός κανόνας είναι να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν λιγότερη ποσότητα από κάθε προϊόν ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα.

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας μια αντιηλιακή κρέμα, που θα δώσει μια γυαλάδα υγείας στο πρόσωπο και θα το προστατέψει συγχρόνως.

Εάν έχετε δέρμα σε πολύ καλή κατάσταση για βάση χρησιμοποιήστε μια ελαφριά πούδρα ή ένα tinted moisturizer. Εάν θέλετε να καλύψετε μικρές ατέλειες, χρησιμοποίηστε τοπικά concealer που θα δουλέψετε καλά στο δέρμα ώστε να ενσωματωθεί και ολοκληρώστε με λεπτή στρώση πούδρας για να το σταθεροποιήσετε. Χρησιμοποίηστε ένα ελαφρύ foundation εάν το χρειάζεστε και φροντίστε να είναι στη σωστή απόχρωση αλλιώς δε θα δείχνει φυσικό.

Για να ζωντανέψετε το πρόσωπό σας, προτιμήστε ρουζ σε μορφή κρέμας με απαλούς τόνους του ροζ και του ροδακινί. Ταιριάξτε το χρώμα των χειλιών σας με το ρουζ, χρησιμοποιώντας κρεμώδεις υφές και όχι glitter ή γυαλιστερά gloss.

Για να τονίσετε τα μάτια σας χρησιμοποιήστε matte σκιές σε φυσικούς τόνους και αποφύγετε το glitter και τις σκούρες σκιές. Για να τα τονίσετε περισσότερο, εφαρμόστε λίγο από το bronzer σας στο κόκκαλο. Για πιο έντονο αλλά φυσικό βλέμμα, πάρτε ένα μολύβι σε καφέ τόνο και εφαρμόστε το κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Το μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο ξεκούραστα και ανοιχτά, χρησιμοποιήστε το άφοβα!

Στα φρύδια, εφόσον χρειάζονται γέμισμα, χρησιμοποιήστε σκιά και όχι μολύβι, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.