Πώς να συνδυάσετε το φούτερ σας με μία φούστα!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, φέτος το χειμώνα η μόδα θέλει τις φούτερ μπλούζες να τις φοράμε με φούστες, παντελόνια και ψηλοτάκουνες γόβες κι όχι στο γυμναστήριο. Επειδή σίγουρα θα έχετε προβληματιστεί για το συγκεκριμένο trend, σας παρουσιάζουμε στυλάτα outfits για να εμπνευστείτε!

Για ένα απόλυτα θηλυκό outfit συνδυάστε μία printed φούστα σε γραμμή Α με ένα φούτερ σε σκούρα απόχρωση που να ταιριάζει φυσικά με τα χρώματα της φούστας σας. Ένα ζευγάρι metallic loafers και ένα cross body μικρό τσαντάκι θα ολοκληρώσουν τέλεια την εμφάνισή σας. Για λάμψη στο σύνολο προσθέστε ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Εάν αναζητάτε το τέλειο outfit για τη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε τη μαύρη δερμάτινη φούστα σας με ένα λευκό φούτερ το οποίο να έχει μια εντυπωσιακή στάμπα ή κάποιες μεταλλικές λεπτομέρειες και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι γόβες με χοντρό τακούνι και λουράκι στον αστράγαλο, ένα leopard φάκελο και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Για ένα casual look, συνδυάστε τη καρό σας φούστα με ένα φούτερ σε σκούρα απόχρωση και τις μαύρες ankle boots με χαμηλό τακούνι. Για περισσότερη ζεστασιά και στυλ φορέστε ένα ζευγάρι μαύρες κάλτσες μέχρι το γόνατο και ένα φουλάρι σε φωτεινό χρώμα.