Το δερμάτινο κολάν

Είναι ένα από τα πιο hot trends για φέτος το χειμώνα, είναι στυλάτο, με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζει ακόμα και σε γυναίκες που δε διαθέτουν αναλογίες μοντέλου. Που αναφερόμαστε; Στο δερμάτινο κολάν! Επενδύστε και δε θα το μετανιώσετε καθώς θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε σας εμφάνιση! Θέλετε να μάθετε τρεις chic τρόπους να το φορέσετε;

Για ένα κομψό και casual look το οποίο συνδυάζει διαφορετικά στυλ, δοκιμάστε να το φορέσετε με ένα λευκό δαντελένιο top και από πάνω μία ριγέ wrap ζακέτα με ζώνη στη μέση. Ολοκληρώστε το outfit με ένα ζευγάρι flats σε ένα χρώμα που να ταιριάζει με τη ζακέτα, ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας και μία oversized τσάντα.  

Εάν θέλετε να το φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο, συνδυάστε το δερμάτινο κολάν σας με μία printed tunic και από πάνω ένα μαύρο blazer. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε ένα εντυπωσιακό χρώμα, ένα clutch και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Για ένα πιο rock στυλ, φορέστε το δερμάτινο κολάν σας με ένα oversized πουλόβερ, τις ankle boots με χαμηλό τακούνι και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα μαύρο δερμάτινο σακίδιο.