Τα κομμάτια που χρειάζεστε για ένα bohemian look!

Κάθε νέα σεζόν οι περισσότερες από εμάς έχουμε την επιθυμία να κάνουμε αλλαγές στο στυλ μας. Για εσάς που φέτος αποφασίσατε να βγάλετε το boho κορίτσι που κρύβεται μέσα σας, σας παρουσιάζουμε όλα αυτά τα κομμάτια που χρειάζεστε για να "φορέσετε" με τον καλύτερο τρόπο το καινούργιο σας στυλ!

Η maxi φούστα

Μια maxi φούστα θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτετε στη ντουλάπα σας, Επιλέξτε μία σε απλή γραμμή και σκούρα απόχρωση την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με πολλά διαφορετικά κομμάτια. Φορέστε τη με ένα απλό t-shirt με V, από πάνω ένα denim γιλέκο, τις ankle boots και το δερμάτινο jacket σας.

Ankle boots

Προτιμήστε ένα ζευγάρι που θα είναι χαλαρό γύρω από τους αστραγάλους σας οπότε να ταιριάζει και με ένα skinny jean και με μια mini φούστα. Όσον αφορά στο τακούνι το αφήνουμε πάνω σας ωστόσο σας προτείνουμε εάν επιλέξετε με τακούνι να φροντίσετε να μην είναι ιδιαίτερα ψηλό. Φορέστε τα μποτάκια σας με skinny jeans και oversized πουλόβερ αλλά και με maxi και mini φούστες και ολοκληρώστε το look σας με ένα μεγάλο εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Oversized πουλόβερ και ζακέτες

Οι oversized ζακέτες και τα πουλόβερ είναι η βάση για τη γκαρνταρόμπα σας. Επιλέξτε φωτεινά χρώματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Φορέστε τα με κολάν ή με το skinny jean και τις ankle boots αλλά και με το boyfriend συνδυασμένο με ένα πουλόβερ με V, ένα μεγάλο φουλάρι στο λαιμό σας και τις μπαλαρίνες σας.

Tunics

Οι tunics είναι ίσως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν κάποιος σκέφτεται το bohemian στυλ. Προτιμήστε να έχουν κεντήματα και συνδυάστε τις με ένα skinny jean, από πάνω ένα γιλέκο και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κόσμημα. Επίσης, μπορείτε να τις φορέσετε με ένα κολάν, ένα μεγάλο φουλάρι στο λαιμό σας και να ολοκληρώσετε το look σας με ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο.

Εντυπωσιακά prints

Για να φορέσετε σωστά το στυλ θα πρέπει να επενδύσετε σε κομμάτια με γεωμετρικά μοτίβα. Είτε προτιμήστε ένα παλτό, είτε μια mini φούστα το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Boho κοσμήματα

Επενδύστε σε oversized κοσμήματα με φτερά, χάντρες, από μέταλλο, σουέτ, ξύλο ή κοράλι. Ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας θα προσθέσει στυλ ακόμα και στο πιο απλό outfit. Τα ξύλινα ή μεταλλικά βραχιόλια πάντα φαίνονται υπέροχα.

Hippie τσάντα

Είτε προτιμάτε το δέρμα, το σουέτ ή το ύφασμα μία oversized τσάντα τύπου ταχυδρόμου με κρόσσια θα πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρώνει κάθε look.

Το γιλέκο

Απαραίτητο κομμάτι στη ντουλάπα σας είναι επίσης το γιλέκο το οποίο μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είτε denim, είτε γούνινο, φορέστε το πάνω από το floral φορεματάκι σας ή με ένα t-shirt, τη maxi φούστα σας και τις ankle boots.

Παντελόνι καμπάνα

Κάθε boho girl θα πρέπει να διαθέτει ένα παντελόνι καμπάνα το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με ένα oversized πουλόβερ ή μια tunic αλλά πάντα το παπούτσι που πρέπει να συνδυάζετε θα πρέπει να έχει ψηλό και χοντρό τακούνι.