Πώς να συνδυάσετε το καρό πουκαμισο με το jean!

Ποια από εσάς δεν έχει στη ντουλάπα της ένα jean κι ένα καρό πουκάμισο; Λοιπόν αυτά τα δύο κλασικά κομμάτια, τα οποία είναι λες και το ένα είναι φτιαγμένο για το άλλο είναι η λύση τις ημέρες εκείνες που απλά δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Θέλετε να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να τα συνδυάσετε; 

Για ένα στυλάτο κολεγιακό look συνδυάστε το σκούρο μπλε jean σας με το καρό πουκάμισό σας και από πάνω φορέστε ένα πουλοβεράκι σε ουδέτερη απόχρωση. Φροντίστε να βγάλετε έξω ώστε να φαίνονται ο γιακάς και οι μανσέτες του πουκαμίσου και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι oxfords σε ταμπά απόχρωση που ταιριάζουν τέλεια με το σκουρόχρωμο jean σας, μία oversized τσάντα τύπου ταχυδρόμου επίσης σε ταμπά απόχρωση και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο.

Σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει από μία βόλτα στις βιτρίνες ή από ένα ξεφύλλισμα στα περιοδικά μόδας ότι το grunge είναι η πιο hot τάση για τη νέα σεζόν. Εάν θέλετε λοιπόν να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο στυλ, δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το jean σας με ένα t-shirt με το αγαπημένο σας rock συγκρότημα και από πάνω να φορέσετε ανοικτό το καρό πουκάμισό σας. Ένα ζευγάρι αρβυλάκια, ένα μαύρο σακίδιο και ένα μάλλινο σκουφάκι θα ολοκληρώσουν άψογα το look σας.

Το επόμενο outfit που σας προτείνουμε αποδεικνύει ότι ένα jean και ένα καρό πουκάμισο μπορούν να σας δώσουν ένα πιο girly look κατάλληλο για το γραφείο ή για μια έξοδο με τις φίλες σας. Φορέστε το σκουρόχρωμο skinny jean σας με το καρό πουκάμισό σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, μία τσάντα τύπου βαλιτσάκι κι ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.