Πώς να φορέσετε το λευκό το φθινόπωρο!

Ένας από τους παλαιότερους κανόνες στον κόσμο της μόδας θέλει το λευκό να φοριέται μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι! Κι όμως δεν υπάρχει ίσως τίποτα πιο στυλάτο από ένα λευκό παλτό το χειμώνα ή ένα λευκό φόρεμα! Εάν συμφωνείτε μαζί μας μάθετε τρεις διαφορετικούς τρόπους να το φορέσετε και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Little white dress

Το καλοκαιρινό μικρό λευκό σας φόρεμα είναι το κομμάτι κλειδί για αυτή τη μεταβατική περίοδο. Φορέστε το με ένα λεπτό μαύρο ζωνάκι στη μέση σας, τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σας, ένα δερμάτινο μεσάτο μπουφανάκι σε nude απόχρωση και ολοκληρώστε το look σας με έναν leopard φάκελο κι ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Το λευκό σακάκι

Φορέστε το λευκό σακάκι σας πάνω από ένα graphic t-shirt το οποίο έχετε συνδυάσει με ένα μαύρο mini σορτς ή φούστα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, ένα crossbody τσαντάκι σε φωτεινό χρώμα και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Λευκό παντελόνι

Για ένα casual look συνδυάστε το skinny λευκό σας jean με μια oversized μπλούζα σε ένα ουδέτερο χρώμα όπως το γκρι και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι λευκά σταράκια κι ένα μεγάλο φουλάρι στο λαιμό σας.