Στυλάτα παλτό για το χειμώνα!

Όλες μας χρειαζόμαστε ένα παλτό το οποίο θα μας κρατάει ζεστές το χειμώνα, αλλά ποιος είπε ότι πρέπει να είναι μαύρο και βαρετό; Εάν θέλετε να είσαστε in style αυτό το χειμώνα μάθετε ποιες είναι οι τάσεις κι επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Το boyfriend παλτό

Το boyfriend παλτό είναι από χοντρό, μαλλιαρό ύφασμα, είναι oversized και σε ίσια γραμμή. Όσο για τα χρώματα, κυρίως είναι σκούρες αποχρώσεις, όπως μπλε, γκρι, καφέ και φυσικά το κλασικό μαύρο. Πάντως εμείς σας προτείνουμε να είσαστε τολμηρή στην επιλογή του χρώματος, άλλωστε ένα μαύρο παλτό έχετε ήδη στη ντουλάπα σας!

Το γούνινο παλτό

Φυσικά δε συζητάμε για πραγματική γούνα αλλά για faux που σίγουρα θα σας χαρίσει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η τάση φέτος λέει όσο πιο έντονο το χρώμα τόσο το καλύτερο! Εάν ούτε καν το σκέφτεστε για μια πολύχρωμη γούνα επιλέξτε μία σε λευκό, μπεζ, καφέ ή μαύρο χρώμα που είναι πιο ασφαλείς επιλογές.

Retro look

Εάν θέλετε να θυμίζετε πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου της δεκαετίας του '50 αυτή είναι η ευκαιρία σας. Επενδύστε σε ένα παλτό εμπνευσμένο από εκείνη την εποχή. Το κόψιμό του χαρακτηρίζεται από τη στενή μέση και τον όγκο στο κάτω μέρος. Σε ό,τι αφορά τα χρώματα τα πιο στυλάτα είναι το κίτρινο, το τιρκουάζ, το κόκκινο, το βαθύ μωβ αλλά και το μαύρο και το καφέ ενώ όσον αφορά στα σχέδια το ενδιαφέρον μας θα μονοπωλήσουν τα πουά και τα καρό.

Τα pastel χρώματα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι τα pastel χρώματα είναι in αυτό το χειμώνα. Η μέντα, το απαλό ροζ, το βερικοκί, το απαλό μπλε και το κίτρινο είναι τα χρώματα που πρέπει να προτιμήσετε.