Εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη

Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στη Νέα Υόρκη και στην εβδομάδα μόδας όπου οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας και τα μεγαλύτερα brands παρουσίασαν τις προτάσεις τους για τη σεζόν Άνοιξη –Καλοκαίρι 2014. Επειδή θέλουμε πάντα να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά σας ενημερώνουμε για τα πιο hot trends της επόμενης σεζόν και σας παρουσιάζουμε τους σχεδιαστές που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με τις δημιουργίες τους!

Οι σχεδιαστές που εντυπωσίασαν

Calvin Klein

Ο σχεδιαστής Francisco Costa, κλείνοντας εφέτος δέκα χρόνια συνεργασίας με τον οίκο Calvin Klein παρουσίασε τις εμπνευσμένες του δημιουργίες. Πιστός στη μινιμαλιστική ταυτότητα του οίκου, δημιούργησε μία συλλογή βασισμένη στα λευκά, τα μαύρα και τα γκρι επηρεασμένη από τις γραμμές της δεκαετίας του '20 αλλά και της τέχνης του '80.

Michael Kors

Για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με τις υπέροχες chic δημιουργίες του. Navy blazers, denim shorts και θηλυκά φορέματα είναι η πρόταση του για τη σεζόν Άνοιξη –καλοκαίρι 2014.

Narciso Rodriguez

Εφέτος ανανέωσε το απόλυτα μινιμαλιστικό του στυλ του με πιο κοντά μήκη και πιο απλές γραμμές.

Oscar de la Renta

Κατάφερε σε μια μόνο κολεξιόν να παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά στυλ. Είναι ο σχεδιαστής ο οποίος καταφέρνει να κάνει το glamour να φαίνεται φυσικό.

Thom Browne

O νεοϋορκέζος σχεδιαστής συνέχισε να προκαλεί με τις δημιουργίες του, δίνοντας εφέτος μεγάλη βαρύτητα στα υπέροχα υφάσματα.

Altuzarra

Μπορεί να ήταν απλά μια φούστα κι ένα πουκάμισο, ήταν τόσο εμπνευσμένα όμως που κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Ο Joseph Altuzarra έδωσε άλλη διάσταση στο πρακτικό ντύσιμο.

Οι τάσεις που ξεχώρισαν

Pastels

Δεν είναι τόσο τολμηρά όπως τα neon χρώματα αλλά μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Πράσινο lime, sorbet αποχρώσεις της λεβάντας και του πορτοκαλί είναι μερικά από τα χρώματα που σύμφωνα με τους κορυφαίους σχεδιαστές πρέπει να φορέσετε!

Λευκά παντελόνια σε φαρδιά γραμμή

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από ένα λευκό παντελόνι σε φαρδιά γραμμή συνδυασμένο με ένα crop top και ένα ζευγάρι σανδάλια για το καλοκαίρι; Μάλλον κάπως έτσι σκέφτηκαν οι σχεδιαστές και έχουν συμπεριλάβει στις κολεξιόν τους λευκές αέρινες παντελόνες.

Sporty look

To σπορ δε σημαίνει πως πρέπει να είναι και casual, τουλάχιστον αυτό το μήνυμα πήραμε από τις προτάσεις των Phillip Lim, Alexander Wang και Creatures of the Wind. Κι επειδή η άνεση σπανίζει στο χώρο της μόδας, όταν τη βρίσκουμε είναι δύσκολο να πούμε όχι!

Πίσω στα θρανία

Από τις φούστες που θα μπορούσε να φοράει μια μαθήτρια μέχρι τα oversized ασπρόμαυρα κολλεγιακά πουλοβεράκια φαίνεται πως η μόδα μας θέλει ξανά πίσω στα θρανία.

Μωβ μωβ μωβ

Φανεται πως οι σχεδιαστές αποφάσισαν πως το χρώμα του καλοκαιριού θα είναι το μωβ. Δημιουργίες σε όλες τις αποχρώσεις του μωβ πρωταγωνίστησαν στην εβδομάδα μόδας.

Παγιέτες

Μετά από τόσες σεζόν μινιμαλισμού, φαίνεται να υπάρχει επιστροφή στη λάμψη! Αρκετοί σχεδιαστές μεταξύ των οποίων οι Richard Chai και Jason Wu στόλισαν τις δημιουργίες τους με λαμπερές παγιέτες!

Μυτερά παπούτσια

Οι σχεδιαστές προτείνουν όλο και πιο χαμηλά και μυτερά παπούτσια. Τα συνδυάζουν με mini φούστες και shorts και πραγματικά μας αρέσουν πολύ!