Τι δεν πρέπει να φορέσετε ποτέ στη δουλειά σας!

Είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε είτε όχι το ντύσιμό μας λέει πολλά για την προσωπικότητά μας. Σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο μία επαγγελματίας θα κρινόταν αποκλειστικά από τις δυνατότητές της, την ευσυνειδησία της και την ποιότητα της δουλειάς της. Στον κόσμο που ζούμε εμείς, η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές στις επιλογές μας. Όταν στέκεστε το πρωί μπροστά στη ντουλάπα σας να θυμάστε ότι αυτό που θα επιλέξετε να φορέσετε θα αντανακλά τη διάθεσή σας και θα υποδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. Σκεφτείτε, λοιπόν, τι μηνύματα περάσατε την ημέρα που επιλέξατε να φορέσετε στη δουλειά σας μία φόρμα ή πήγατε απεριποίητη! Και μη δικαιολογείτε τον εαυτό σας αναφέροντας ως αιτιολογία τον έντονο πονοκέφαλο που αισθανόσασταν λόγω της βραδινής σας εξόδου. Στο χώρο εργασίας καλώς ή κακώς θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες. Εμείς θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα ενδυματολογικά ατοπήματα στο χώρο εργασίας σας.

Αποκαλυπτικά ρούχα
Αποφύγετε ρούχα και αξεσουάρ τα οποία θα μπορούσαν να φορεθούν σε μια νυχτερινή σας έξοδο, όπως σούπερ μίνι φούστες, διάφανα μπλουζάκια, καυτά σορτς, γόβες στιλέτο κ.α.
 
Προσοχή στα εσώρουχα 
Δε χρειάζεται στο γραφείο, οι συνάδελφοι σας να γνωρίζουν τι χρώμα και στυλ εσωρούχων φοράτε για αυτό τραβήξτε το παντελόνι σας και φροντίστε το χρώμα του σουτιέν σας να είναι ανάλογο με τη μπλούζα σας.
 
Φόρμες
Ακόμα και οι πιο στυλάτες φόρμες θα πρέπει να αποφεύγονται στο χώρο εργασίας. Οι φόρμες εκτός από το γυμναστήριο είναι ιδανικές για τα πρωινά σας ψώνια ή στον απογευματινό καφέ με τη φίλη σας. 

Τσαλακωμένα ή λερωμένα ρούχα
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις μια γυναίκα με ένα τσαλακωμένο πουκάμισο ή ένα λεκέ στη μπλούζα της για αυτό ελέγξτε τα ρούχα σας πριν φύγετε από το σπίτι. 

Έντονο μακιγιάζ και υπερβολική δόση αρώματος
Στο γραφείο το μακιγιάζ θα πρέπει να είναι διακριτικό. Αποφύγετε τα έντονα χρώματα στα χείλη, στις σκιές και τις υπερβολικές γραμμές με το eyeliner. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι το άρωμα σας δε θα προκαλέσει τάση λιποθυμίας στους συναδέλφους σας.