Στυλάτα καλοκαιρινά outfits για να εμπνευστείτε!

Για εσάς που θέλετε να είσαστε στυλάτη όλη την ημέρα και δεν ξέρετε πώς να το πετύχετε σας προτείνουμε τρία υπέροχα outfits που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Εμπνευστείτε!

Στην παραλία…

Το να είσαστε κομψή στην παραλία δεν είναι και τόσο δύσκολο, το θέμα όμως είναι πώς θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος! Με εντυπωσιακά αξεσουάρ φυσικά! Για τις εμφανίσεις μας στην παραλία χρειαζόμαστε ένα μαγιό, ένα φόρεμα ή ένα σορτσάκι συνδυασμένο με ένα μπλουζάκι κι ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Προσθέτοντας στυλάτες πινελιές στην εμφάνισή σας όπως ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας, μία πολύχρωμη τσάντα και φορώντας ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες σίγουρα θα κάνετε τη διαφορά!

Στο δείπνο με τους φίλους…

Αυτό που θέλετε είναι να μη ζεσταίνεστε και να είσαστε άνετη και στυλάτη. Φορέστε λοιπόν το αγαπημένο σας denim σορτσάκι με ένα απλό λευκό top. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι printed μπαλαρίνες και μερικά καταπληκτικά αξεσουάρ που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο, όπως ένα χαριτωμένο clutch και μερικά βραχιόλια.

Στη βραδινή σας έξοδο…

Υπάρχουν κάποια κλασικά κομμάτια για τις καλοκαιρινές βραδινές μας εξόδους ή τα πάρτι, τα οποία φυσικά λατρεύουμε, ωστόσο είναι καλό κάποιες φορές να φοράμε κάτι μη αναμενόμενο. Σας προτείνουμε λοιπόν να προτιμήσετε να φορέσετε μία full printed φούστα με ένα απλό λευκό top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε ένα ιδιαίτερο χρώμα που να ταιριάζει με τα χρώματα της φούστας σας και να ολοκληρώσετε το look σας με ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας και ένα λαμπερό clutch.