Αγαπημένο μου δαντελένιο top!

Είναι cute, ευέλικτο, στυλάτο….Φυσικά αναφερόμαστε στο δαντελένιο top! Εάν θέλετε ένα υπέροχο, μοναδικό top στη ντουλάπα σας, το οποίο ανάλογα με τα κομμάτια που θα επιλέξετε να το συνδυάσετε μπορεί να δώσει μία ρομαντική, boho ή κλασική πινελιά στο outfit σας, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα δαντελένιο top. Το χρώμα το αφήνουμε πάνω σας ωστόσο σας προτείνουμε να προσανατολιστείτε σε κάποιο φωτεινό χρώμα όπως το κίτρινο, το κοραλί και το ηλεκτρίκ! Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε;  

Εάν αναζητάτε κάτι κομψό και θηλυκό για τη βραδινή σας έξοδο, συνδυάστε το δαντελένιο top σας με την pencil φούστα σας και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ και μία τσάντα φάκελο.

Για τις καθημερινές casual εμφανίσεις σας συνδυάστε το με το denim σορτσάκι σας και τα metallic flat σανδάλια σας. Ένα ζευγάρι cat eye γυαλιά ηλίου, ένα μεγάλο βραχιόλι και μία τσάντα τύπου ταχυδρόμου θα ολοκληρώσουν το υπέροχο outfit.

Εάν θέλετε κάτι casual και στυλάτο συνδυάστε το δαντελένιο top σας με το skinny jean παντελόνι σας και ολοκληρώστε το look σας με τις μπαλαρίνες σας, ένα τσαντάκι σε φωτεινό χρώμα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.