Πώς να φορέσετε το λευκό φόρεμα με τις εσπαντρίγιες σας!

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που πραγματικά δεν έχουμε ιδέα τι να φορέσουμε. Στεκόμαστε αρκετή ώρα μπροστά στη ντουλάπα μας, δοκιμάζουμε διάφορα ρούχα και τελικά δεδομένου ότι μας πιέζει η ώρα φοράμε κάτι βιαστικά και φεύγουμε. Το αποτέλεσμα ποιο είναι; Όλη την υπόλοιπη ημέρα να αισθανόμαστε άβολα και άσχημα μέσα στα ρούχα μας. Αυτές τις ημέρες λοιπόν που δεν έχετε καμία έμπνευση δεν έχετε παρά να συνδυάσετε τα κλασικά κομμάτια που διαθέτετε στη ντουλάπα σας. Ποια από εσάς δεν έχει στη ντουλάπα της ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και ένα λευκό φόρεμα; Καμία! Λοιπόν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να φοράτε αυτά τα δύο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια με διαφορετικούς τρόπους;

Στη δουλειά…

Συνδυάστε το αγαπημένο σας λευκό φορεματάκι με ένα κοντό λεπτό βαμβακερό ζακετάκι σε ένα φωτεινό χρώμα και τις floral εσπαντρίγιες σας. Ολοκληρώστε το look σας με μια μεγάλη κομψή τσάντα και χρυσά κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο.

Για μια casual εμφάνιση...

Το λευκό σας φορεματάκι ταιριάζει άψογα με το απόλυτο trend του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το denim κοντό γιλέκο. Ολοκληρώστε το look με τις flat ριγέ εσπαντρίγιες σας, ένα μικρό τσαντάκι και ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας.

Στη βραδινή σας έξοδο...

Το λευκό σας φόρεμα συνδυασμένο με τις εσπαντρίγιες σας μπορεί να σας χαρίσει μια υπέροχη εμφάνιση και για τη βραδινή σας έξοδο. Αυτό που χρειάζεται είναι το φόρεμά σας να έχει κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως κάποιο κέντημα ή να είναι στράπλες. Συνδυάστε το λοιπόν με τις εντυπωσιακές εσπαντρίγιες σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια και ένα στυλάτο clutch.