Ένας κρυμμένος θησαυρός στην Πετρούπολη!

Το vintage styling είναι όπως θα έχετε διαπιστώσει η απόλυτη τάση στη μόδα που συνεπάγεται αφενός ένα ατελείωτο κυνήγι θησαυρού στα vintage μαγαζιά και στις ντουλάπες της μαμάς ακόμα και της γιαγιάς σας κι αφετέρου μοναδικές, στυλάτες εμφανίσεις που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Για εσάς που έχετε ιδιαίτερη αδυναμία στα vintage γυαλιά ηλίου και οράσεως και ψάχνετε μοντέλα που φόρεσαν διάσημες stars όπως τα Robert La Roche της Audrey Hepburn ή τα Nina Ricci της Jackie O, θα λατρέψετε το VINTAGE-EYESHOP στην Πετρούπολη.

Δύο αδέρφια, ο Γιάννης και ο Αλέξανδρος Τσελεπίδης ανακάλυψαν στην αποθήκη του καταστήματος οπτικών που διατηρούσε ο πατέρας τους ένα θησαυρό...Δεκάδες ζευγάρια γυαλιά περασμένων δεκαετιών! Τότε πήραν την απόφαση να μεγαλώσουν τη συλλογή τους, εμπλουτίζοντάς τη με τα πιο σπάνια vintage γυαλιά ήλιου και οράσεως που υπήρξαν στην ιστορία.

Τέσσερα χρόνια μετά την ανακάλυψη του θησαυρού, η συλλογή τους αριθμεί χιλιάδες vintage σπάνια, ιδιαίτερα και αφόρετα γυαλιά από τις δεκαετίες του '50, του '60, του '70, του '80 και του '90.

Κάθε ζευγάρι είναι προσεκτικά επιλεγμένο και ελεγμένο από το Γιάννη και τον Αλέξανδρο και όλα τα προϊόντα συνοδεύονται με κάρτα εγγύησης αυθεντικότητας, πιστοποιώντας ότι είναι αφόρετα και 100% Vintage.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.vintage-eyeshop.com