Κανόνες στυλ για την παραλία!

Το καλοκαίρι είναι σίγουρα εδώ και οι περισσότερες από εσάς κατά πάσα πιθανότητα έχετε βρει το τέλειο μαγιό που σας κάνει να ξεχωρίζετε στην παραλία…Όμως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι αρκετό…Χρειάζεστε κι άλλα κομμάτια προκειμένου να αποκτήσετε ένα glamorous outfit! Οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας πριν αποφασίσετε τι θα φορέσετε στην παραλία!

Επιλέξτε βαμβακερά υφάσματα και όχι συνθετικά

Τα συνθετικά υφάσματα σίγουρα θα σας προσφέρουν ένα μπάνιο ενώ είσαστε καθ’οδον για την παραλία. Πιστέψτε μας δεν είναι η καλύτερη ιδέα! Προτιμήστε να φορέσετε βαμβακερά υφάσματα σε φωτεινά χρώματα.

Καπέλα

Δε θα σας προστατεύσουν μόνο από τον ήλιο αλλά είναι η πιο glamorous πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα υλικά αλλά ένα ψάθινο καπέλο για την παραλία είναι κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας.

Το maxi φόρεμα

Τίποτα δε "φωνάζει" περισσότερο καλοκαίρι από ό, τι ένα κομψό maxi φόρεμα. Αυτό το καλοκαίρι κάντε την εμφάνισή σας στην παραλία με ένα maxi φόρεμα με μεγάλες ρίγες, φορέστε και ένα μεγάλο καπέλο και θα αποκτήσετε στη στιγμή ένα diva look.  

Το καφτάνι

Το καφτάνι είναι μια τέλεια ιδέα για την παραλία. Επιλέξτε ένα σε διάφανο ύφασμα που θα σας κάνει να φαίνεστε sexy.

Μην υπερβάλλετε με τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ

Ο κανόνας σε σχέση με τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ στην παραλία είναι less is more. Αποφύγετε τα πολλά κοσμήματα και σε σχέση με το μακιγιάζ το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα lip gloss.