Πώς να ανανεώσετε τα επαγγελματικά outfits!

Όταν ξυπνάτε το πρωί, στέκεστε μπροστά στη ντουλάπα σας και χωρίς να το πολυσκεφτείτε παίρνετε να φορέσετε το ίδιο λευκό πουκάμισο, το ίδιο μαύρο παντελόνι ή την ίδια μπλε φούστα. Έχετε κουραστεί να φοράτε τα ίδια βαρετά ρούχα καθημερινά στη δουλειά σας; Θέλετε οι συνάδελφοί σας να μιλούν για το υπέροχο στυλ σας; Μάθετε λοιπόν με ποιους τρόπους τα επαγγελματικά σας outfits θα αποκτήσουν νέο αέρα!

Χρώμα

Ακόμα και αν οι κανόνες ένδυσης στην εργασία σας είναι ιδιαίτερα αυστηροί, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να φοράτε αποκλειστικά μαύρο, άσπρο, γκρι και μπλε. Προσθέστε χρωματιστές πινελιές οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν ζωντάνια στα επαγγελματικά outfits. Συνδυάστε για παράδειγμα ένα blazer σακάκι σε ένα φωτεινό χρώμα με ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο κλασικό παντελόνι. Αμέσως η εμφάνισή σας θα αποκτήσει στυλ!

Η μεταξωτή printed μπλούζα

Η μεταξωτή printed μπλούζα είναι ένα κομψό και θηλυκό κομμάτι το οποίο κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της. Μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να φορεθεί παντού! Με μια pencil φούστα ή ένα κλασικό παντελόνι στη δουλειά αλλά και με ένα skinny jean για ένα ποτό με τους φίλους σας. 

Φορέστε ένα μεταξωτό μαντήλι στο λαιμό σας

Το μαντήλι μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό σας και να δώσει στυλ στη στιγμή! Επιλέξτε ένα που να ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας και αναδεικνύει τα υπέροχα μάτια σας.

Επενδύστε σε μια pencil φούστα

Η σωστή pencil φούστα θα κολακεύσει τη σιλουέτα σας και θα σας κάνει να φαίνεστε ιδιαίτερα κομψή. Επιλέξτε μία σε ένα ουδέτερο χρώμα όπως το μαύρο, το μπλε ή το κρεμ και θα σας μείνει για μια ζωή.

Τα παπούτσια

"Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια και εκείνο θα κατακτήσει τον κόσμο", είχε πει η Marilyn Monroe. To σωστό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το πιο casual outfit σε chic. Γα τη δουλειά σας αυτό που χρειάζεστε είναι ένα στυλάτο και άνετο ζευγάρι.

Η ζώνη

Μια ζώνη στη μέση σας θα δώσει το σχήμα κλεψύδρας στη σιλουέτα σας και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λεπτή.  Αποκτήστε μία σε φωτεινό χρώμα.

Τα κοσμήματα

Τα κοσμήματα μπορούν να μεταμορφώσουν ένα outfit και να κάνουν τη διαφορά. Επιλέξτε εντυπωσιακά κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο.