Το little…white dress!

Υπάρχουν μερικά κομμάτια στη ντουλάπα σας εξίσου iconic με το little black dress. Το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη μπορείτε να βασιστείτε στο αγαπημένο σας μικρό μαύρο φόρεμα για τις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ…αλλά όταν έρχεται το καλοκαίρι μπορεί να θεωρηθεί μονότονο και σίγουρα πολύ ζεστό. Τη θέση του στη γκαρνταρόμπα σας παίρνει το little… white dress, για το οποίο φυσικά ισχύουν οι ίδιοι κανόνες! Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε;

Εάν θέλετε κάτι casual το οποίο όμως δεν αφαιρεί πόντους από τη θηλυκότητά σας φορέστε το αγαπημένο σας λευκό φόρεμα προσθέτοντας μια λεπτή ζώνη στη μέση σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε έντονο χρώμα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Εάν θέλετε κάτι casual και στυλάτο κατά τη διάρκεια της ημέρας, φορέσετε το little white dress συνδυάζοντάς το με το denim γιλέκο σας, ένα ζευγάρι flat σανδάλια, αρκετά χρωματιστά βραχιόλια και ένα fedora καπέλο.

Για τη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το αγαπημένο σας λευκό φόρεμα με ένα blazer σακάκι σε φωτεινό χρώμα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch.