Το denim γιλέκο!

Μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα sundress ή ένα απλό t-shirt και στη στιγμή το outfit να αποκτήσει στυλ…Το denim γιλέκο είναι αυτό που χρειάζεστε στη γκαρνταρόμπα σας ώστε να απογειώσετε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Θέλετε να μάθετε με τι να το συνδυάσετε;

Ποιος είπε ότι το little black dress είναι κατάλληλο μόνο για τις βραδινές σας εμφανίσεις; Φορέστε το αγαπημένο σας φόρεμα το πρωί συνδυάζοντάς το με το denim γιλέκο σας. Ολοκληρώστε το υπέροχο look σας με τα flat πέδιλά σας σε έντονο χρώμα, δύο, τρία μακριά κολιέ στο λαιμό σας και μία τσάντα φάκελο.

Εάν θέλετε κάτι πιο casual αλλά στυλάτο, συνδυάστε το denim γιλέκο με ένα skinny jean σε ένα φωτεινό χρώμα, όπως το κοραλί, ένα απλό loose t-shirt και ολοκληρώστε το look σας με τα loafers, μία oversized τσάντα κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια.

Ένα ακόμα τέλειο outfit είναι να φορέσετε τη ριγέ mini φούστα σας με ένα αμάνικο top και από πάνω το denim γιλέκο σας. Ολοκληρώστε το look σας με τις πλατφόρμες σας, ένα τσαντάκι τύπου ταχυδρόμου και αρκετά χρωματιστά βραχιόλια.