Στυλάτα outfits για το γάμο!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που γίνονται και οι περισσότεροι γάμοι κι εσείς έχετε δύο, τρεις προσκλήσεις στο συρτάρι σας και φυσικά αναζητάτε το τέλειο outfit. Μπορεί οι κανόνες όπως θα έχετε διαπιστώσει για το τι μπορούμε να φορέσουμε σε ένα γάμο να γίνονται όλο και πιο χαλαροί, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι να ντυνόμαστε ανάλογα με το concept του γάμου. Για παράδειγμα, σε ένα γάμο που πρόκειται να γίνει δίπλα στη θάλασσα δε γίνεται να κάνουμε την εμφάνισή μας με ένα ζευγάρι δωδεκάποντα πέδιλα. Για να πάρετε ιδέες σας προτείνουμε τρία εντυπωσιακά outfits για διαφορετικά στυλ γάμου.

Εάν πρόκειται για ένα γάμο ο οποίος θα γίνει σε ένα εξωκλήσι και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία, σας προτείνουμε να φορέσετε ένα cute skater φόρεμα σε ένα έντονο χρώμα όπως το τιρκουάζ, στο οποίο θα προσθέσετε μία λεπτή ζώνη στη μέση σας και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σανδάλια σε χρυσή απόχρωση. Ολοκληρώστε το look σας με ένα clutch και μην ξεχάσετε να φορέσετε ένα μεγάλο εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Εάν θέλετε κάτι πιο κομψό και στυλάτο τότε προσανατολιστείτε σε ένα μαύρο peplum φόρεμα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση. Ολοκληρώστε το look σας με ένα μαργαριταρένιο κολιέ στο λαιμό σας και μία τσάντα φάκελο.

Εάν θέλετε κάτι πιο μοδάτο τότε δεν έχετε άλλη επιλογή από ένα φόρεμα το οποίο είναι κοντό μπροστά και μακρύ πίσω. Φορέστε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα metallic πέδιλα και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ένα clutch.