Αγαπημένο μου μαύρο ολόσωμο σορτς!

Ψάχνετε το τέλειο κομμάτι, το οποίο θα απογειώσει τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις; Δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα ολόσωμο μαύρο σορτς! Είναι ένα από τα πιο hot κομμάτια για φέτος το καλοκαίρι καθώς είναι άνετο, κομψό, κολακεύει τη σιλουέτα και το πιο βασικό μπορεί να φορεθεί παντού, από την παραλία μέχρι τη βραδινή έξοδο! Σας προτείνουμε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας ένα μαύρο ολόσωμο σορτς και θα το ερωτευτείτε! Θέλετε να μάθετε με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να το φορέσετε;  

Εάν θέλετε να είσαστε στυλάτη και ταυτόχρονα να αισθάνεστε άνετα, φορέστε το μαύρο ολόσωμο σορτσάκι σας με ένα ζευγάρι flat σανδάλια σε έντονο χρώμα και ολοκληρώστε το look σας με μία τσάντα τύπου ταχυδρόμου και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Τα ολόσωμο σορτσάκι σας μπορεί να σας χαρίσει μια άψογη εμφάνιση στην παραλία. Φορέστε το με το υπέροχο μπικίνι σας, τα σανδάλια σας, μία oversized τσάντα πουά και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου και το fedora καπέλο σας.

Το ολόσωμο σορτς σας μπορεί να φανεί πολύ κομψό και αριστοκρατικό εάν το συνδυάσετε σωστά. Φορέστε το με ένα blazer σακάκι σε έντονο χρώμα, όπως το ροζ, τα μαύρα ψηλοτάκουνα σέξι πέδιλα σας με λουράκι στον αστράγαλο και ολοκληρώστε το look σας με ένα φάκελο και δύο, τρία βραχιόλια.

Θέλετε να δείχνετε σέξι στη βραδινή σας έξοδο; Αυτό που χρειάζεται να φορέσετε είναι το ολόσωμο σορτς σας συνδυασμένο με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, ένα clutch σε έντονο χρώμα και ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια.