Ασπρόμαυρη ριγέ maxi φούστα!

Ποιες είναι οι πιο hot τάσεις στη μόδα για αυτό το καλοκαίρι; Ο συνδυασμός του άσπρου με το μαύρο, οι ρίγες και τα maxi κομμάτια! Όχι δεν πρόκειται για test…Απλά θέλουμε να σας πείσουμε πως η ασπρόμαυρη ριγέ maxi φούστα είναι ένα από τα πιο must have κομμάτια! Είναι κομψή, στυλάτη, θηλυκή, άνετη και με το σωστό styling μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Θέλετε να μάθετε πώς να τη φορέσετε;

Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι εάν επιλέξετε η φούστα σας να είναι σε στενή γραμμή τότε μπορείτε να τη συνδυάζετε και με loose tops ενώ εάν έχει όγκο τότε θα πρέπει απαραιτήτως τα μπλουζάκια που τη συνδυάζετε να είναι σε στενή γραμμή. Εάν δεν είσαστε ιδιαίτερα ψηλή σας συμβουλεύουμε να τη φοράτε πάντα με ψηλά παπούτσια και να φροντίζετε οι μπλούζες σας να έχουν V.

Πώς να τη φορέσετε     

Την ασπρόμαυρη ριγέ maxi φούστα σας σε στενή γραμμή για μια άψογη casual εμφάνιση συνδυάστε τη με ένα loose top σε έντονο χρώμα, όπως το φούξια. Προσθέστε μία ζώνη στη μέση σας και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι flat μαύρα πέδιλα και μία oversized τσάντα. Μία στυλάτη πινελιά στο συγκεκριμένο outfit θα μπορούσε να είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια στο ίδιο χρώμα με τη μπλούζα σας.

Εάν θέλετε να τη φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο, συνδυάστε τη με ένα στενό μαύρο μπλουζάκι κι ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα clutch σε έντονο χρώμα όπως το κίτρινο και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Εάν η φούστα σας έχει όγκο και είσαστε ιδιαίτερα υπερήφανη για την κοιλίτσα σας, δεν έχετε παρά να τη συνδυάσετε με ένα κοντό μαύρο top ή ένα εφαρμοστό λευκό πουκάμισο το οποίο θα δέσετε κόμπο, τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σας, δύο, τρεις μακριές χρυσές αλυσίδες στο λαιμό σας και έναν εντυπωσιακό φάκελο σε neon ροζ χρώμα.