Outfits για το cocktail party!

Το outfit για ένα cocktail party ακούγεται απλό…Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαριτωμένο φόρεμα, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα παπούτσια. Εάν όμως θέλετε να ξεχωρίσετε, θα πρέπει να επιλέξετε το φόρεμά σας με μεγάλη προσοχή. Σας προτείνουμε τρία καταπληκτικά outfits, τα οποία σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σας!

Αρχικά θα πρέπει να πούμε πως ακόμα και εάν το cocktail party που έχετε να πάτε είναι ιδιαίτερα επίσημο, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να μη χαρακτηριστεί η εμφάνισή σας βαρετή και μονότονη. Παρόλο που το μαύρο είναι πάντα μια καλή επιλογή σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να φοράτε στα cocktails parties το little black dress καθώς πρόκειται για μια πολύ προβλέψιμη εμφάνιση. Κερδίστε τις εντυπώσεις με ένα φόρεμα σε ένα φωτεινό χρώμα ή με prints και ένα ζευγάρι θηλυκά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Εάν θέλετε να είσαστε κομψή και σέξι απλά επιλέξτε ένα κόκκινο cocktail φόρεμα. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρυσή απόχρωση, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch σε έντονο χρώμα όπως το ηλεκτρίκ που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

Θέλετε να ξεχωρίστε από το πλήθος; Τότε επιλέξτε ένα φόρεμα σε έντονο, φωτεινό χρώμα όπως το κίτρινο. Συνδυάστε το καταπληκτικό σας φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε φούξια χρώμα και αξεσουάρ σε ουδέτερα χρώματα.   

Με το floral φόρεμά σας σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητη. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και αποκτήστε περισσότερο στυλ κρατώντας ένα clutch σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το τιρκουάζ.