New Article

ΜΟΔΑ ΣΤΥΛ

Η peplum μπλούζα

Την έχουμε δει στις κολεξιόν των διάσημων σχεδιαστών μόδας. Είναι κομψή, θηλυκή και μπορεί να προσθέσει πόντους στη σιλουέτα μας αναδεικνύοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τις καμπύλες μας. Που αναφερόμαστε; Φυσικά στην peplum μπλούζα, ένα πολύτιμο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα μας καθώς εκτός των άλλων μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και να μας χαρίσει τις πιο στυλάτες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θέλετε να μάθετε πώς να τη φορέσετε;

Για ένα χαριτωμένο casual look δοκιμάστε να τη συνδυάσετε με το boyfriend jean στο οποίο θα γυρίσετε τα μπατζάκια. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε ένα έντονο χρώμα και μία τσάντα τύπου ταχυδρόμου.

Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε στη βραδινή σας έξοδο, συνδυάστε την peplum μπλούζα σας με μία mini εφαρμοστή φούστα και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, μία τσάντα φάκελο και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Για ένα ιδιαίτερα κομψό και θηλυκό ντύσιμο συνδυάστε τη στυλάτη μπλούζα σας με ένα cigarette printed παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Ολοκληρώστε το look σας με μία λεπτή ζώνη ψηλά στη μέση σας και μία κομψή τσάντα.

Τέλος, για μια πιο casual εμφάνιση συνδυάστε την peplum μπλούζα σας   με ένα printed σορτσάκι και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά flat σανδάλια. Ολοκληρώστε το look σας με δυο τρία βραχιόλια και ένα μικρό τσαντάκι.