Τι να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού!

Είσαστε έτοιμη για το πρώτο ραντεβού; Θα συμφωνήσετε πως ανεξάρτητα με το πόσο χρόνων είμαστε, η πρώτη συνάντηση με εκείνον που μας ενδιαφέρει είναι μία από τις ομορφότερες στιγμές στη ζωή μας, η οποία μάλιστα μας κάνει να αισθανόμαστε σαν έφηβες! Είναι όμως και μία διαδικασία η οποία μας προκαλεί μεγάλο άγχος για πολλά θέματα μεταξύ των οποίων και για το τι να φορέσουμε ώστε να είμαστε όμορφες, να κάνουμε καλή εντύπωση και να στείλουμε το σωστό μήνυμα. Ετοιμάσαμε για εσάς κάποιες προτάσεις για εντυπωσιακά outfits ώστε να σας αφήσουμε να χαρείτε την προετοιμασία για το πρώτο ραντεβού χωρίς αυτό το άγχος!

Φορέστε το αγαπημένο σας jean το οποίο σας εφαρμόζει άψογα, αναδεικνύοντας την όμορφη σιλουέτα σας και το οποίο θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Συνδυάστε το με ένα loose απλό top και τις εντυπωσιακές πλατφόρμες σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα λαμπερό κολιέ στο λαιμό σας και μία τσάντα σε ένα φωτεινό χρώμα. Είναι το στυλ που θα αναδείξει την ομορφιά σας χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθείτε πολύ να τον εντυπωσιάσετε.

Ένα άλλο υπέροχο στυλ είναι να συνδυάστε το girly φορεματάκι σας με ένα ζευγάρι άνετα flat παπούτσια, όπως οι μπαλαρίνες σας και να ολοκληρώσετε το look σας με ένα τσαντάκι τύπου ταχυδρόμου σε έντονο χρώμα. Το ξέρουμε ότι στους άνδρες αρέσουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια αλλά επιλέγοντας το συγκεκριμένο outfit θα του δείξετε ότι δεν είσαστε ο τύπος γυναίκας που ακολουθεί τους κανόνες και σας αρέσει να πειραματίζεστε.

Εάν πρόκειται να πάτε σε ένα εστιατόριο είναι μια καλή ευκαιρία να δείξετε τη θηλυκή ακαταμάχητη πλευρά σας. Φορέστε το στενό μαύρο mini φόρεμά σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες metallic γόβες και ολοκληρώστε το look σας με ένα μαύρο clutch κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.