Τα φορέματα που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας!

Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με ένα υπέροχο, θηλυκό φόρεμα κι αν μέχρι τώρα δεν έχετε επενδύσει ήρθε η ώρα να το κάνετε! Εκτός του ότι πάντα θα σας χαρίζει μια άψογη εμφάνιση, μπορεί να σας σώσει τη στιγμή που δε θα γνωρίζετε τι να φορέσετε! Φυσικά οι τάσεις στη μόδα έρχονται και φεύγουν κάθε χρόνο, για αυτό κι εμείς σας προτείνουμε τα κλασικά κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσετε ώστε να τα φοράτε για πολλά πολλά χρόνια. Θέλετε να μάθετε ποια είναι;

Φυσικά το little black dress. Είναι ένα φόρεμα το οποίο δείχνει πάντα όμορφο σε κάθε σωματότυπο. Πρόκειται για το πιο ευέλικτο κομμάτι στη ντουλάπα σας καθώς προσθέτοντας τα ανάλογα αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Επιλέξτε το σε ένα κλασικό σχέδιο και να είσαστε σίγουρη ότι δε θα σας απογοητεύσει ποτέ!

Το cocktail φόρεμα σε έντονο χρώμα. Θα σας χαρίσει τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά outfit. Επιλέξτε το μήκος του να φθάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο και να θυμάστε να μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ.   

Το κομψό βραδινό φόρεμα. Ένα maxi βραδινό φόρεμα ίσως νομίζετε ότι δε χρειάζεται. Κι όμως κάνετε λάθος. Το χρειάζεστε για έναν γάμο ή μια επίσημη εκδήλωση. Αποκτήστε ένα σε κλασική γραμμή, ώστε να είσαστε σίγουρη ότι δε θα βγει ποτέ από τη μόδα. Προτιμήστε να είναι σε στενή γραμμή εάν διαθέτετε λεπτή μέση και οι καμπύλες σας είναι το δυνατό σας σημείο ή σε πιο φαρδιά εάν πρέπει να τις κρύψετε.

Το wrap φόρεμα, δημιούργημα της Diane von Furstenberg, είναι ένα απόλυτα ευέλικτο και κολακευτικό φόρεμα το οποίο ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στη δουλειά σας μέχρι στη βραδινή σας έξοδο.

Ένα φόρεμα σε ανδρόγυνο στυλ, το οποίο είναι απλά τέλειο, θα το λατρέψετε για τις casual εμφανίσεις σας. Παρόλο που έχει ανδρικό κόψιμο θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας χωρίς να φανεί ότι προσπαθείτε πολύ. Φορέστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια και μια ζώνη στη μέση σας.

Το χαριτωμένο floral φορεματάκι. Μην το υποτιμάτε, πρόκειται για το κομμάτι που μπορεί να σας χαρίσει πολλά διαφορετικά στυλ. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι flat πέδιλα για τις πρωινές σας εμφανίσεις ή με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και λαμπερά κοσμήματα για τη βραδινή σας έξοδο.

Το καθημερινό maxi φόρεμα. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από ένα maxi βαμβακερό μονόχρωμο ή ριγέ, με ραντάκια ή στράπλες φόρεμα για τις πρωινές εμφανίσεις σας; Φορέστε το με τις πλατφόρμες σας ή ακόμα και με τα flat πέδιλά σας!