Pastel jeans

Ροζ, κίτρινο, λιλά, βεραμάν, ροδακινί, γαλάζιο…Τώρα που φτιάχνει ο καιρός δεν πιστεύετε πως ήρθε η ώρα τα μπλε αγαπημένα μας- κατά τα άλλα- jeans να μπουν σε ένα πιο ψηλό ράφι και τη θέση τους να πάρουν οι pastel αποχρώσεις; Τα στενά jean σε γλυκά, girly χρώματα, τα οποία φθάνουν λίγο πιο πάνω από τους αστραγάλους είναι must για αυτή την εποχή και πραγματικά μπορούν να σας χαρίσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ! Θέλετε να μάθετε πώς να τα φορέσετε;    

Εάν θέλετε να φορέσετε στο γραφείο το pastel jean σας, αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να του δώσετε ένα πιο σοβαρό ύφος, συνδυάζοντάς το με το μαύρο ή σκούρο μπλε blazer σακάκι σας και ένα μεσάτο πουκάμισο ή ένα μεταξωτό top μπεζ ή λευκό ώστε να κρατήσετε μία ισορροπία στα χρώματα και να ολοκληρώσετε το άψογο business look σας με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Για τις casual εμφανίσεις σας έχετε αμέτρητες επιλογές να φορέσετε το pastel jean σας και να ξεχωρίσετε. Θα σας προτείνουμε αυτές που εμείς αγαπάμε και εσείς επιλέξτε αυτή που σας αρέσει περισσότερο. Συνδυάστε το jean σας με ένα oversized βαμβακερό πουλοβεράκι και τις ψηλοτάκουνες ankle boots. Ολοκληρώστε το look με ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας. Ένας άλλος υπέροχος συνδυασμός είναι με το denim στενό πουκάμισό σας, το οποίο θα φορέσετε από μέσα και τα loafers. Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το look σας με μια λεπτή ζώνη. Τέλος, μπορείτε να το φορέσετε με την αγαπημένη σας μαρινιέρα και τα φθαρμένα σταράκια σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια oversized τσάντα.

Κι αν νομίζετε ότι το pastel jean σας είναι πολύ casual για να το φορέσετε σε μια βραδινή σας έξοδο, κάνετε μεγάλο λάθος! Αντιμετωπίστε το λες και είναι το αγαπημένο σας μαύρο skinny jean και συνδυάστε το με ένα μεταξωτό top, τις εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες γόβες σας και τα απαραίτητα κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο.