Το Floral φόρεμα!

Όσο γεμάτη κι αν είναι η ντουλάπα με τα ανοιξιάτικα ρούχα σας θα πρέπει να βρείτε οπωσδήποτε χώρο για το απόλυτο κομμάτι…Αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το floral φόρεμα, το οποίο με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά πάντα να σας χαρίζει τις πιο στυλάτες εμφανίσεις. Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε την Άνοιξη;

Αρχικά θα πρέπει να πούμε πως το floral φόρεμα θα πρέπει να το επιλέξετε με βάση τους κανόνες που ισχύουν για το little black dress, δηλαδή θα πρέπει να έχει το σωστό μήκος και ντεκολτέ και σίγουρα να μην είναι σε κλασική γραμμή, άρα βαρετό. Σίγουρα ένα φορεματάκι σε γραμμή Α είναι ευκολοφόρετο αλλά υπάρχουν τόσα σχέδια που είναι κρίμα να μην τους δώσετε μια ευκαιρία…Στράπλες, με ραντάκια, super mini, maxi, αέρινα, cocktail, εφαρμοστά, φαρδιά…Και η λίστα είναι σχεδόν ατελείωτη…Μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε λοιπόν!

Πώς να το φορέσετε

Ένας από τους πιο κομψούς τρόπους να το φορέσετε είναι με μια λεπτή ζώνη, ένα στενό ζακετάκι στα χρώματα του φορέματος και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Στη δουλειά συνδυάστε το floral φορεματάκι σας με ένα μεσάτο κοντό σακάκι και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Για μια casual εμφάνιση φορέστε το με το ξεβαμμένο στενό jean μπουφανάκι σας και τις ψηλοτάκουνες ankle boots.  

Εάν έχετε rock διάθεση το δερμάτινο κοντό και στενό jacket σας και τα αρβυλάκια σας θα σας εξασφαλίσουν μία άψογη εμφάνιση. 

Για μία άκρως θηλυκή εμφάνιση φορέστε το εφαρμοστό floral φορεματάκι σας με τη στυλάτη καπαρντίνα σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση.

Για μία bohemian εμφάνιση φορέστε το κοντό και φαρδύ floral φόρεμά σας με τις πλατφόρμες χωρίς φυσικά να ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το look σας με τα απαραίτητα για το συγκεκριμένο στυλ κοσμήματα.