Πώς να φορέσετε τα loafers!

Πρόκειται για το πιο νέο…παλιό trend στα παπούτσια. Είναι κομψά, άνετα, στυλάτα και μας κάνουν να μη θέλουμε να φορέσουμε ξανά τις θηλυκές μας γόβες, ούτε καν τις μπαλαρίνες μας. Φυσικά αναφερόμαστε στα loafers…Δηλαδή στη γυναικεία εκδοχή του ανδρικού παπουτσιού, το γνωστό μοκασίνι! Είναι μία από τις πιο hot τάσεις στη μόδα, δυστυχώς όμως είναι ένα πολύ επικίνδυνο παπούτσι καθώς εάν δε φορεθεί σωστά μπορεί να μας κάνει να θυμίζουμε τη γιαγιά μας!     

Όταν φοράτε τα αγαπημένα σας loafers λοιπόν θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη συνολική σας εμφάνιση. Θα πρέπει να τα συνδυάζετε με τα πιο θηλυκά κομμάτια που έχετε στη ντουλάπα σας, όπως φορέματα και φούστες. Εάν επιλέξετε να τα φορέσετε με παντελόνι θα πρέπει οπωσδήποτε να φθάνει μέχρι τους αστραγάλους και πάντα να προσθέτετε μικρές πινελιές στην εμφάνισή σας με εντυπωσιακά αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά.

Αποφύγετε τα κλασικά σχέδια και χρώματα και προτιμήστε ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα, ακόμα και animal print, να είναι από ένα ιδιαίτερο υλικό όπως δαντέλα ή να έχουν ασημένια τρουκς και κεντήματα.   

Πώς να τα φορέσετε

Για μια επαγγελματική εμφάνιση συνδυάστε τα με την pencil φούστα σας και ένα βαμβακερό φαρδύ πουλοβεράκι ή με ένα παντελόνι που φθάνει μέχρι τον αστράγαλο συνδυασμένο με ένα στενό λευκό t- shirt και το κοντό μεσάτο σακάκι σας.

Για μία casual αλλά στυλάτη εμφάνιση συνδυάστε τα με το boyfriend jeans σας, στο οποίο θα γυρίσετε τα μπατζάκια, ένα εφαρμοστό μπλουζάκι κι από πάνω το leather jacket σας.

Για ένα πιο girly look φορέστε τα με το floral φορεματάκι σας, το οποίο θα συνδυάσετε με ένα στενό και κοντό ζακετάκι.   

Εάν έχετε rock διάθεση φορέστε τα με το εφαρμοστό δερμάτινο παντελόνι σας, ένα φαρδύ t-shirt κι από πάνω το jean μπουφανάκι σας.