Πώς να φορέσετε τις ankle boots!

Τα μποτάκια που φθάνουν μέχρι τον αστράγαλο, είτε ψηλοτάκουνα είτε flat έχουν γίνει τα αγαπημένα μας παπούτσια για φέτος το χειμώνα. Είναι κομψά, στυλάτα και μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό outfit. Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι πιο άψογοι συνδυασμοί;

Συνδυάστε τα στυλάτα μποτάκια σας με ένα skinny παντελόνι, ένα φαρδύ t-shirt και  το military jacket σας. Ολοκληρώστε το look με ένα φουλάρι σε έντονο χρώμα.

Φορέστε τα με το κοριτσίστικο floral φορεματάκι σας, το οποίο θα συνδυάσετε με μια μάλλινη oversized ζακέτα. Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε την girly εμφάνισή σας με δύο, τρεις αλυσίδες στο λαιμό σας.

Εντυπωσιάστε στη βραδινή σας έξοδο, φορώντας το εφαρμοστό mini φόρεμά σας με το κοντό δερμάτινο jacket σας και τις ankle boots.

Απογειώστε το στυλ σας συνδυάζοντας τις ankle boots με το boyfriend jean σας, το οποίο θα φορέσετε με ένα λευκό πουκάμισο και από πάνω το μεσάτο σακάκι σας.

Εάν ξυπνήσατε με ρομαντική διάθεση συνδυάστε τα μποτάκια σας με τη full skirt και το oversized πουλόβερ σας.

Εάν θέλετε να βγάλετε τη rock star που κρύβετε μέσα σας, συνδυάστε τα με το δερμάτινο στενό σας παντελόνι, ένα φαρδύ t-shirt και το boyfriend σακάκι σας.  

Tips

Να μην αποχωριζόσαστε το δερμάτινο jacket σας, όταν συνδυάζετε τις ankle boots με mini φορέματα σε φωτεινά χρώματα ώστε να υπάρχει ισορροπία και αρμονία στην εμφάνισή σας.

Εάν θέλετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά, επιλέξτε ένα ζευγάρι το οποίο θα έχει κόψιμο μπροστά.  

Σε ό,τι αφορά το μήκος της φούστας, να θυμάστε ότι ταιριάζουν με mini ή maxi. Μην επιχειρήσετε να τις φορέσετε με midi φούστες γιατί θα φαίνονται κοντά τα πόδια σας.

Εάν είσαστε μικροκαμωμένη, αποφύγετε τα μποτάκια σας να είναι χοντροκομμένα και ογκώδη.

Να θυμάστε πως για να δείχνουν ωραία τα παντελόνια σας με τις ankle boots θα πρέπει να είναι στενά στην περιοχή του αστραγάλου.