Πώς να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι!

Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αναδεικνύει τη σέξι πλευρά σας και παρόλο που είναι από τις πιο hot τάσεις της μόδας, οι περισσότερες από εσάς δεν έχετε τολμήσει να το φορέσετε. Πού αναφερόμαστε; Φυσικά στο δερμάτινο παντελόνι! Θα σας λέγαμε να του δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία καθώς είναι ένα ρούχο που πραγματικά μπορεί να απογειώσει το στυλ σας ! Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε;

Το πρωί στο γραφείο, συνδυάστε το δερμάτινο παντελόνι σας με το πουκάμισο ή το κασμιρένιο σε στενή γραμμή πουλοβεράκι σας, το κομψό blazer σακάκι και ολοκληρώστε το άκρως θηλυκό σας στυλ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Στις casual εμφανίσεις σας προτιμήστε να το φορέστε με ένα t-shirt κι από πάνω την oversized μάλλινη ζακέτα σας. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή τα αρβυλάκια σας και για περισσότερο στυλ μην ξεχάσετε να φορέσετε το fedora καπέλο σας. Μία άλλη στυλάτη εμφάνιση είναι να το συνδυάσετε με το καρό πουκάμισό, από πάνω το military jacket και τα φθαρμένα σταράκια σας.

Εάν θέλετε να το φορέσετε σε μια βραδινή έξοδο, συνδυάστε το με ένα loose top και το boyfriend σακάκι σας στο οποίο θα γυρίσετε τα μανίκια. Ολοκληρώστε το look σας με τις ψηλοτάκουνες μυτερές σας γόβες.

Προσοχή

Το δερμάτινο παντελόνι για να σας κολακεύει θα πρέπει να φροντίσετε να είναι εφαρμοστό στο σώμα σας.

Σε καμία περίπτωση μην το συνδυάσετε με το δερμάτινο jacket. Πρόκειται για μια εμφάνιση που το λιγότερο θα χαρακτηριστεί από την υπερβολή.

Εάν επιλέξετε να φορέσετε χρωματιστό δερμάτινο παντελόνι, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα υπόλοιπα κομμάτια που θα συνδυάσετε να έχουν ένα χρώμα.

Εάν έχετε παραπανίσια κιλάκια στην περιφέρεια, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το συγκεκριμένο παντελόνι θα τα τονίσει αρκετά. Σε αυτή την περίπτωση φροντίστε να το συνδυάζετε με μπλούζες μακριές που να καλύπτουν τους γοφούς σας.