Η μονοχρωμία είναι της μόδας!

Μία από τις πιο hot τάσεις για φέτος το χειμώνα είναι τα μονόχρωμα outfits. Κι όταν λέμε μονόχρωμα outfits δεν εννοούμε φυσικά μόνο το total black που πρόκειται ίσως για τις πιο αγαπημένες εμφανίσεις μας. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε με το συγκεκριμένο trend, πρέπει να σας πούμε ότι δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται καθώς εάν δεν ακολουθήσετε κάποιους κανόνες πραγματικά μπορεί να πρόκειται για μια πολύ βαρετή εμφάνιση ή ακόμα και καταστροφική εάν έχετε στο μυαλό σας έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο. Θέλετε να μάθετε πώς να φορέσετε σωστά το συγκεκριμένο trend;

Προσοχή στα αξεσουάρ

Το μονόχρωμο outfit χωρίς αμφιβολία χαρίζει κομψότητα και στυλ, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαστε από την κορυφή μέχρι τα νύχια ντυμένη στο ίδιο χρώμα. Φροντίστε να "σπάτε" τη μονοχρωμία συνδυάζοντας αξεσουάρ διαφορετικού χρώματος. Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα total black look, τα παπούτσια σας και η τσάντα σας θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά.

Παίξτε με διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος

Ένα μονόχρωμο outfit θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον εάν επιλέξετε μερικά κομμάτια του συνόλου να έχουν διαφορετικές αποχρώσεις.

Επιλέξτε όχι και τόσο φωτεινά χρώματα

Θα θέλαμε να σας συμβουλεύσουμε να αποφύγετε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο trend φορώντας φωτεινά χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί ή το ροζ εκτός κι αν θέλετε να θυμίζετε κάτι από Barbie. Ιδανικά χρώματα για μονοχρωματικές εμφανίσεις είναι το μπορντό, το σκούρο σμαραγδί και το μπλε.