Φορέστε πορτοκαλί!

Το πορτοκαλί είναι το πιο hot χρώμα για φέτος το χειμώνα και θα το συναντήσουμε και τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι. Ένα πορτοκαλί σακάκι ή μία πορτοκαλί φούστα πραγματικά μπορεί να είναι μεγάλη επένδυση για τη γκαρνταρόμπα σας καθώς θα χαρίσει λάμψη στις εμφανίσεις σας, ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα! Επίσης, τα αξεσουάρ σε πορτοκαλί χρώμα, όπως μια τσάντα ή ένα φουλάρι, θα είναι η πιο στυλάτη πινελιά ακόμα και στο πιο απλό outfit. Θέλετε να μάθετε πώς να φορέσετε το πορτοκαλί χρώμα;

Το πορτοκαλί σακάκι

Εάν επιλέξετε να επενδύσετε σε ένα πορτοκαλί σακάκι δε θα το μετανιώσετε. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το σκουρόχρωμο jean σας, το λευκό μεσάτο πουκάμισό σας και φυσικά να ολοκληρώσετε το look με τις καφέ ψηλοτάκουνες γόβες σας. Επίσης, για μια κομψή εμφάνιση μπορείτε να το συνδυάσετε με το μπεζ σε ανδρική γραμμή παντελόνι σας, ένα μπεζ top και τις nude ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Η πορτοκαλί φούστα

Σίγουρα μία μαύρη ή γκρι φούστα μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σας. Αναρωτιέστε με τι θα μπορούσατε να φορέσετε την πορτοκαλί σας φούστα; Με τα πάντα αρκεί να το τολμήσετε! Το καφέ, το σκούρο μπλε, το μπεζ, το μαύρο και το γκρι είναι μερικά από τα χρώματα που μπορείτε να συνδυάσετε. Μία πορτοκαλί mini φούστα, λοιπόν, συνδυασμένη με μία μαύρη ζιβάγκο μπλούζα και τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σας σίγουρα θα είναι μια εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας.

Το πορτοκαλί φόρεμα

Εάν θέλετε να φορέσετε το πορτοκαλί χρώμα σε φόρεμα, συνδυάστε το με τις ψηλοτάκουνες καφέ σας μπότες και το δερμάτινο κοντό καφέ jacket σας και κλέψτε τις εντυπώσεις.