Πώς να φορέσετε τα κολάν με prints!

Το ξέρουμε πώς θέλετε να τολμήσετε να το φορέσετε αλλά κάτι σας φοβίζει...Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη τάση αλλά εάν το κολάν με prints συνδυαστεί σωστά πραγματικά μπορεί να απογειώσει το στυλ σας. Δε χρειάζεται να διαθέτετε ένα συγκεκριμένο ύψος ή σωματότυπο, αρκεί να το φορέσετε με αυτοπεποίθηση, επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει και δε σας κάνει να αισθάνεστε άβολα.  Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μόδα δεν είναι τίποτα παραπάνω από διασκέδαση! Εάν, λοιπόν, αποφασίσατε να του δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία πριν βγείτε για ψώνια ρίξτε μια ματιά στο τι πρέπει να προσέξετε!

Αρχικά θα σας συμβουλεύαμε να ξεκινήσετε με κάτι συντηρητικό. Οπότε προσπεράστε τα animal prints και αυτά με τους έντονους συνδυασμούς χρωμάτων και καταλήξτε σε ένα με διακριτικά και σκουρόχρωμα σχέδια. Επίσης, θα πρέπει να φροντίσετε να έχει το σωστό μάκρος, το οποίο είναι- όπως άλλωστε σε όλα τα κολάν- μέχρι τον αστράγαλο.

Σε κάτι που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή είναι στις μπλούζες που θα το συνδυάζετε. Το ιδανικό μάκρος, λοιπόν, για τη μπλούζα που θα φοράτε είναι μέχρι τη μέση των μηρών σας. Επίσης, όπως καταλαβαίνετε επειδή από μόνο του είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι θα πρέπει να επιλέγετε μονόχρωμες και μάλιστα σε σκούρες αποχρώσεις μπλούζες χωρίς σχέδια κάτι που ισχύει και για τα αξεσουάρ. Κατά τα άλλα προτιμήστε να το φορέσετε με oversized t-shirts, πουλόβερ και πουκάμισα.      

Τέλος, μεγάλη προσοχή χρειάζεται και στην επιλογή του παπουτσιού. Εάν θέλετε να το συνδυάσετε με flats, οι μπαλαρίνες και τα sneakers είναι ό,τι καλύτερο. Αποφύγετε να φορέσετε αρβυλάκια καθώς τα πόδια σας θα φαίνονται κοντά και παχιά. Εάν επιθυμείτε να φορέσετε τακούνια, η μόνη σας επιλογή είναι οι ankle boots καθώς ειναι απαγορευτικό να φορεθεί το συγκεκριμενο παντελόνι με ψηλές μπότες ή γόβες, εκτός κι αν πρόκειται για αναβίωση της δεκαετίας του '80.