Πώς να φορέσετε τη mini φούστα!

Έχει γίνει αντικείμενο έρευνας ασφαλιστικών εταιρειών για το κατά πόσο "ευθύνεται" για τροχαία ατυχήματα καθώς αποσπά την προσοχή των ανδρών οδηγών! Πώς να το κάνουμε, η mini φούστα είναι το όπλο μας που αναδεικνύει τη θηλυκότητά μας και προκαλεί αναστάτωση στους άνδρες! Αν και τις περισσότερες από εμάς δε μας προίκισε η φύση με λεπτά και ψηλά πόδια, δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να τη φοράμε! Θέλετε να μάθετε τα μυστικά για το πώς να τη φοράτε σωστά;

Σε σχέση με το μάκρος της δε μπορούμε να σας πούμε πολλά πράγματα, εξαρτάται από εσάς πόσο άνετα θα νιώθετε και πόσο αποκαλυπτική θέλετε να είσαστε! Ωστόσο πριν φύγετε από το σπίτι, δοκιμάστε να καθίσετε για να δείτε εάν έχετε επιλέξει το σωστό μάκρος εκτός κι αν αποφασίσετε να μείνετε όρθια για το υπόλοιπο της ημέρας ή της βραδιάς.

Εάν πάντως αναζητάτε μία φούστα την οποία θα μπορείτε να τη φοράτε και στη δουλειά σας, η σωστή επιλογή είναι να φθάνει λίγο πιο κάτω από τη μέση του μηρού σας, να είναι απλή και σκουρόχρωμη.  

Εάν δεν είσαστε πολύ αδύνατη, αποφύγετε τις mini φούστες με σχέδια ή πιέτες καθώς θα μοιάζετε με μαζορέτα και μάλιστα παχουλή! 

Η mini φούστα σας για να γίνει πιο casual θα πρέπει να τη φορέσετε με ένα οπάκ καλσόν, το οποίο καλό θα ήταν να επιλέγετε για τις επαγγελματικές και κομψές εμφανίσεις σας στο γραφείο. Εάν τη φορέσετε με καλσόν στο χρώμα του ποδιού θα πρέπει να τη συνδυάσετε οπωσδήποτε με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Σε ό,τι αφορά τις κάλτσες μέχρι το γόνατο, πράγματι ταιριάζουν απόλυτα απλά θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένη για τα "ατυχήματα" που θα προκαλέσετε στον ανδρικό πληθυσμό καθώς πρόκειται για μια απόλυτα καυτή εμφάνιση.  

Εάν είσαστε fun της Carrie, η οποία γυρνούσε στην παγωμένη Νέα Υόρκη χωρίς καλσόν, για να φαίνονται τα πόδια σας πιο λεπτά και μακριά, να βάζετε λοσιόν.

Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, η πιο ασφαλής αλλά και σέξι επιλογή είναι μία μπότα, ωστόσο φορώντας τις ψηλοτάκουνες γόβες σας σίγουρα θα μαγνητίσετε τα βλέμματα. Εάν θέλετε μια casual και girly εμφάνιση, προτιμήστε τις μπαλαρίνες σας .

Εάν αναρωτιέστε ποιο πανωφόρι να φορέσετε να θυμάστε τον κανόνα: όσο πιο πολύ κονταίνει η φούστα μας, τόσο πρέπει να μακραίνει το πανωφόρι μας.  

Σε ό,τι αφορά τη μπλούζα που θα συνδυάσετε για να αποφύγετε την υπερβολή κρατήστε χαμηλούς τόνους. Άρα με μία σέξι mini φούστα απαγορεύεται να φοράτε κοντές μπλούζες ή με βαθύ ντεκολτέ. Επίσης, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε και στο μακιγιάζ σας το οποίο θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο natural.   

Τέλος, εάν δε νιώθετε άνετα να φορέσετε mini φούστα, μην την επιλέξετε μόνο και μόνο για να είσαστε σέξι καθώς θα φανεί το πόσο άβολα νιώθετε όταν θα την τραβάτε δεξιά κι αριστερά για να μακρύνει. Η θηλυκότητά μας άλλωστε δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένη με το ντύσιμό μας. Είναι ο τρόπος που μιλάμε, ο τρόπος που καθόμαστε, ο τρόπος που γελάμε...