Η full skirt

Βαρεθήκατε την pencil φούστα σας; Γιατί δε δοκιμάζετε μία full skirt; Η συγκεκριμένη γραμμή φούστας θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας, θα σας χαρίσει κοριτσίστικη διάθεση και μια vintage πινελιά στην εμφάνισή σας! Με μπαλαρίνες ή ψηλοτάκουνες γόβες, συνδυασμένη με ένα top ή μια ζακέτα σίγουρα θα νιώσετε η πριγκίπισσα του παραμυθιού. Για εσάς που θέλετε να προσθέσετε τη full skirt στη γκαρνταρόμπα σας, ετοιμάσαμε κάποια tips που εάν τα ακολουθήσετε σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητη!

Εάν δεν είσαστε ιδιαίτερα ψηλή θα πρέπει να επιλέξετε η φούστα σας να φθάνει λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω από το γόνατό σας ώστε να φαίνονται τα πόδια σας πιο μακριά και η σιλουέτα σας αδύνατη. Ένα επιπλέον tip για εσάς είναι το καλσόν σας και τα παπούτσια σας να έχουν ίδιο χρώμα. Προσοχή μη μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε μία πολύ κοντή φούστα γιατί θα μοιάζετε με μαζορέτα και δεν το θέλετε. Εάν έχετε το ανάλογο ύψος δοκιμάστε μία πιο μακριά full skirt, την οποία φορώντας την με τις μπαλαρίνες σας θα αποκτήσετε παριζιάνικο αέρα.

Προσέξτε τον όγκο της. Επειδή ούτως ή άλλως η συγκεκριμένη γραμμή θα σας δώσει παραπάνω όγκο, μην το παρακάνετε στην προσπάθειά σας να κρύψετε ενδεχομένως τη μεγάλη σας περιφέρεια. Είναι προτιμότερο να έχει το λιγότερο δυνατό όγκο και να τονίσετε τη μέση σας φορώντας μία ζώνη θυμίζοντας τις σταρ της δεκαετίας του ’50 και του ’60.

Με τι να τη συνδυάζετε

Η full skirt επειδή τονίζει τη μέση σας θα πρέπει να τη συνδυάζετε με μεσάτα πουκάμισα ή εφαρμοστές μπλούζες. Ωστόσο, για διαφορετικό πιο εναλλακτικό στυλ μπορεί να φορεθεί ακόμα και με ένα πουλόβερ ή ένα απλό t-shirt κι από πάνω μία ζακέτα. Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, ταιριάζει με τα περισσότερα στυλ. Για πιο vintage look φορέστε τα oxfords, σε μια βραδινή έξοδο τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και για μια πιο casual εμφάνιση τις ankle boots ή τις μπαλαρίνες σας     

Και επειδή τα αξεσουάρ πάντα δίνουν περισσότερο στυλ στην εμφάνισή μας, προσθέστε λάμψη στο σύνολο με ένα όμορφο κολιέ κι αν είσαστε τολμηρή φορέστε ένα ζευγάρι χαριτωμένες κάλτσες με τις γόβες σας, οι οποίες όμως θα πρέπει να έχουν μπαρέτα για πιο girly look.