Χρωματιστά jeans!

Τα χρωματιστά jeans έχουν εισβάλλει στη γκαρνταρόμπα μας και φορώντας τα μας φτιάχνει η διάθεση τις κρύες ημέρες του χειμώνα! Φωτεινά κόκκινα, πράσινα, μπλε αλλά και πιο σκοτεινές αποχρώσεις όπως μπορντό, καφέ, δαμασκηνί είναι μερικά από τα πιο όμορφα χρώματα για να φορέσετε φέτος το χειμώνα! Εάν σας αρέσουν αλλά δε γνωρίζετε πώς να τα φορέσετε και με τι να τα συνδυάσετε μην ανησυχείτε! Ετοιμάσαμε για εσάς κάποια tips για να κλέψετε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση με το χρωματιστό jean σας!

Η αλήθεια είναι ότι εάν δεν έχετε ψηλά και αδύνατα πόδια τα χρωματιστά jeans δε θα σας κολακεύσουν όσο το κλασικό μαύρο ή μπλε παντελόνι σας. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια που θα συνδυάσετε. Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, εάν δε διαθέτετε ψηλά πόδια δεν πρέπει να αποχωριστείτε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας. Το μυστικό είναι το χρώμα του παπουτσιού σας να είναι στον ίδιο τόνο με το παντελόνι σας ή σε nude απόχρωση. Εάν θέλετε να το φορέσετε με τις μπότες σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι καταλήγουν στο πιο λεπτό σημείο του ποδιού σας. Εσείς που έχετε κάποια παραπανίσια κιλάκια ή ζουμερούς μηρούς, επιλέξτε πιο σκούρα χρώματα όπως το κυπαρισσί και το μπορντό.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε το χρωματιστό jean είναι από μόνο του ιδιαίτερα εντυπωσιακό, τα υπόλοιπα κομμάτια που θα συνδυάσετε θα πρέπει να είναι απλά και κυρίως σε ουδέτερα χρώματα.

Φορέστε το χρωματιστό σας jean με το δερμάτινο jacket σας. Είναι ο απόλυτος συνδυασμός που θα απογειώσει το στυλ σας. Βεβαιωθείτε ότι το jacket σας είναι το κατάλληλο για το σωματότυπό σας. Για παράδειγμα εάν έχετε σωματότυπο "κλεψύδρα" επιλέξτε ένα jacket μεσάτο για να τονίσετε τη λεπτή σας μέση ενώ αν έχετε σωματότυπο "μήλο" επιλέξτε ένα jacket σε ίσια γραμμή, ιδανικά ένα biker jacket που θα κρύβει τη κοιλίτσα σας. Τέλος, τα χρωματιστά jean ταιριάζουν άψογα με το blazer σακάκι. Το απόλυτο look είναι να φορέσετε με το χρωματιστό σας jean ένα λευκό απλό t-shirt και το μαύρο blazer.